LOADING...

Residence for sale in Stekene (RAP56488) Online

€ 1.300.000
Immovlan reference: RAP56488
Seller's reference: 2282859

Bedroom(s)
4
Garage
1
Parking place(s)
10
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het landhuis is gelegen midden agrarisch gebied en omgeven in een beboste micro-omgeving. Omhuld in een mantel van natuur heb je veel privacy en neem je echt een bad in de rust. Naast deze rustige ligging kan je van hieruit via de E34 naar belangrijke centra in België zoals Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke-Heist enz... Wat betreft de indeling van de woning is het vooral belangrijk dat u als kandidaat-resident de woning komt verkennen want hier zal je als koper toch wel wat structurele aanpassingen uitvoeren om er een gezellige en persoonlijk 'life-style' van te maken. We verklappen wel dat er een prachtig uitzicht is op het binnenplein. Het landhuis (= gezinshuis) mag gerenoveerd worden, uitgebreid of herbouwd worden tot 100% volumevermeerdering met een maximum van 1.000m3. De bijgebouwen (= stallingen) vallen onder het RUP_zv wat betekent dat deze kunnen gerenoveerd, uitgebreid of herbouwd worden tot een maximaal volume van maar liefst 1.200m3!!! Samen met het landhuis kan dus een gebouwencomplex gerealiseerd worden waardoor een aanzienlijke woonoppervlakte kan gerealiseerd worden. Hier kan je een architecturaal toppertje van maken voor uzelf of samen met familieleden of vrienden!!Op dit domein kan je jouw levensdroom echte vorm doen krijgen! Ben je geprikkeld om te komen kijken bel dan nu op Tel 0475 26 45 02 en vraag naar Luc De Haes voor een afspraak en ik maak graag tijd vrij om met u om het eigendom te bezoeken en te ontdekken.  Tot binnenkort!  Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.300.000
Cadastral income
€ 973
VAT regime
No

Services

State of the property
To be renovated
Build Year
1956
Number of bedrooms
4
Cellar
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
2
Number of facades
4
Number of parking places (outdoor)
10
Total surface (m²)
18130 m²
Terrain width at the roadside (m)
152 m
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Agricultural zone
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/10/2020 06:09
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Stekene ?
Receive an email as soon as there's a new property available!