LOADING...

Residence for sale in Tielrode (RAP43259) Online

€ 654.000
Get address Gentstraat 88
9140 Tielrode
Map
Immovlan reference: RAP43259
Seller's reference: 2263022

Bedroom(s)
5

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Wonen en werken combineren? Een woning met volledige loft voor kangoeroewonen of co-housing? Een groot gezin? Deze authentieke woning met kantoor of loft heeft opties in overvloed.In dit lichtrijke pand vloeien de authentieke en moderne elementen naadloos in elkaar over. De ruime inkomhal biedt toegang tot het kantoorgedeelte dat zich voor de privéwoonst bevindt. Beiden zijn perfect gescheiden. Het kantoor werd bijgebouwd in 2008 en omvat een gelijkvloerse en eerste verdieping met een totale oppervlakte van ca. 260 m².Licht en ruimte staan hier centraal. Het kantoor kan tevens dienst doen als loft. Het kantoor/de loft beschikt over een gezellig privéterras.Naast de blikvanger van een kantoor/loft biedt ook de woning licht, ruimte en charme.De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 300 m² (kelder, gelijkvloers, eerste verdieping en zolder) en beschikt over de volgende indeling: ruime woonkamer met open keuken, grote bureauruimte of zeer ruime slaapkamer, die allen uitkijken op de zonnige tuin met terras. Aparte berging met douche. Boven de bureauruimte/slaapkamer kunnen er nog extra kamers gecreëerd worden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo, toilet en ruimte voor sauna). Kenmerkend voor de woning zijn de niveauverschillen die instant voor authenticiteit en sfeer zorgen. Een extra troef is de aangelegde oprit naast de tuin. De mogelijkheden voor dit pand zijn talrijk.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 654.000
Cadastral income
€ 1502
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Number of bedrooms
5
Garage
No
Number of toilets
3
Air conditioning
Yes
Number of facades
4
Total surface (m²)
797 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
389 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20110518-0000830922-00000012-8
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/10/2020 11:46
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Tielrode ?
Receive an email as soon as there's a new property available!