LOADING...

Residence for sale in Sint-Niklaas (RAP57360) Online

€ 289.000
Get address Heistraat 154 27
9100 Sint-Niklaas
Map
Immovlan reference: RAP57360
Seller's reference: 2288289

Bedroom(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze assistentiewoning maakt deel uit van Residentie Alegria, een woonconcept van 45 erkende assistentiewoningen, aan de rand van Sint-Niklaas. Deze assistentiewoning situeert zich in een héél aangename woonomgeving: een gezellige ontmoetingsruimte, zwembad met infraroodcabine, petanquebaan en mooi aangelegde tuin garanderen een actief en sociaal leven. In deze assistentiewoning leef je zelfstandig en onafhankelijk in een huiselijke omgeving waar de focus ligt op veiligheid, zorg en assistentie. De dagprijs voor het zorgwonen is 9€ / dag. Je kan naar eigen keuze (nu of in de toekomst) beroep doen op bepaalde vormen van facultatieve dienstverlening zoals hulp in huis, klusjesdienst,... Op weekdagen komt ook de woonassistente langs bij wie je steeds terecht kan met je vragen.Deze assistentiewoning bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over een inkomhal met vestiaire, een ingerichte keuken / leefruimte, een slaapkamer, een badkamer en terras. In de assistentiewoning is een noodoproepsysteem aanwezig en de assistentiewoning beschikt ook over een autostaanplaats in de ondergrondse parking (inclusief in de prijs).Benieuwd of jij jouw verhaal hier ook kan schrijven? Wij informeren jou graag tijdens een vrijblijvend bezoek. Show all Show less

Financial details

Price
€ 289.000
Cadastral income
€ 745
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Build Year
2016
Number of bedrooms
1
Surface bedroom 1
15 m²
Surface of living-room
23 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Total surface (m²)
73 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
57 kWh/m²/year
Validity date EPC/PEB
01/07/2026
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/10/2020 02:26
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Sint-Niklaas ?
Receive an email as soon as there's a new property available!