LOADING...

Residence for sale in Mariakerke (RAK49707) Online

From € 411.246
Get address Speistraat 16
9030 Mariakerke
Map
Immovlan reference: RAK49707
Seller's reference: NB-5974-1

Bedroom(s)
4
Livable Surface
164 m²
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
2
Terrace
15 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Je komt binnen in de halfopen nieuwbouwwoning via de inkomhal met rechtstreekse toegang tot een apart toilet. Vanuit de inkomhal komen we in de keuken met kookeiland uitgerust met veel comfort waarbij we toegang hebben tot een berging. De ruime berging kan dienen voor wasmachine, droogkast,... Vanuit de keuken kijken we uit naar de ruime lichtrijke leefruimte. De leefruimte heeft via een groot raampartij zicht op het terras en de tuin. In de tuin bevindt zich een fietsenberging die men kan betreden via de doorgang achteraan in de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers waartussen de badkamer is. De badkamer is voorzien van een douche, twee wastafels en een toilet. Verder op de eerste verdieping bevindt zich ook een tweede berging, die eventueel kan dienen als dressing.

De tweede verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van open douche en een wastafel. Er is gedacht aan optimaal comfort en functionaliteit. Bij de woning is er een staanplaats voorzien.

Lieve Gardens is omringd met water, wandel en fietspaden. De woning is gelegen op fietsafstand van Gent, met ook veel bushaltes in de buurt. Met de auto ben je snel aan de R4 met goede verbindingen naar Antwerpen, Zelzate, Brussel en Kortrijk.
Show all Show less

Financial details

Price From
€ 411.246
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
4
Livable surface
164 m²
Garage
No
Number of bathrooms
2
Number of toilets
2
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of facades
2
Number of parking places (outdoor)
1
Terrace
Yes
Surface terrace
15 m²
Total surface (m²)
303 m²
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 11/12/2019 06:08
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Mariakerke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!