LOADING...

Residence for sale in Izegem (RAK37133) Online

€ 247.500
Get address Bellevuestraat 2
8870 Izegem
Map
Immovlan reference: RAK37133
Seller's reference: 1942613

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze authentieke, klassevolle woning is enkel en alleen al door haar charme een bezoek waard.De gehele woning straalt de elegantie van destijds uit en wordt dan ook gekenmerkt door de specifieke ornamenten.Zelf bestaat de woning uit een ruime, indrukwekkende inkomhal. Via deze inkomhal bereikt u enerzijds een voorkamer, die ideaal dienst kan doen als bureel. Anderzijds bereikt u ook de inpandige garage, kelder en woonkamer/leefruimte.De woonkamer/leefruimte biedt de nodige ruimte aan en geeft de gehele sfeer van de woning prachtig weer. Aansluitend hieraan bevindt zich de keuken, alsook een gezellige stadstuin is aanwezig. Via de elegante traphal bereikt u op de eerste verdieping de nachthal. De 1ste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers en een badkamer, in één van de kamers geniet u bovendien van een overdekt balkon. Via een vaste trap bereikt u vervolgens de volledig geïsoleerde zolder, die polyvalent kan worden gebruikt.Daarnaast beschikt de woonst nog over een ruime kelder en inpandige garage!Ruimte en sfeer zijn hier zeker troef, dus aarzel niet om uw bezoek aan te vragen.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 247.500
VAT regime
No

Services

Specific primary energy consumption
474 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
201910310002213719RES1
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 29/11/2019 11:29
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Izegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!