LOADING...

Residence for sale in Izegem (RAK29830) Online

€ 299.864
Get address
8870 Izegem
Immovlan reference: RAK29830
Seller's reference: 1959951

Bedroom(s)
3

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze bouwgrond op de “Bosmolens” te Izegem is centraal gelegen tussen Izegem, Roeselare en St. Eloois-Winkel. In de nabijheid van basisschool, apotheek, vishandel, slagerij, bakkerij... Op fietsafstand van centrum van Izegem met zijn bruisend stadscentrum en aanbod van verschillende middelbare scholen maar ook dichtbij het nieuwe “Frunpark” met zijn vele winkels. Hier koopt u een kavel voor half open bebouwing, waarvan de buur al in aanbouw is. De stijl van de woning te bouwen op deze locatie is voorgesteld op de visualisaties. Binnenin geldt vrije materiaalkeuze.Het comfort van een bouwfirma met de vrijheid van een aannemerKiezen voor All-Bouw, da’s kiezen voor een woning op uw maat. Wist u dat u bij All-Bouw volledig uw ding kunt doen? En dat zonder verborgen of extra kosten. We ontwerpen de droomwoning die past bij uw levensstijl, begeleiden u bij de diverse bouwpartners en leveren uw nieuwbouwwoning binnen het jaar instapklaar op. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van deze unieke ervaring.Meer weten over het bouwen van uw nieuwbouwwoning op maat?Contacteer ons, wij staan voor u klaar.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 299.864
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Garage
No
Number of facades
3
Total surface (m²)
265 m²
Specific primary energy consumption
40 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/11/2019 12:17
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Izegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!