LOADING...

Residence for sale in Roeselare (RAK88760) Online

€ 381.879
Get address Honzebrouckstraat 8
8800 Roeselare
Map
Immovlan reference: RAK88760
Seller's reference: 2031553

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze verkaveling is in volle ontwikkeling en biedt het modernste comfort, waaronder aansluiting op het warmtenet! --> Kom langs op de infosessie op donderdag 30 januari tussen 18 en 21 uur! Meer info: https://www.allbouw.com /nl/nieuws/infosessie-30-januari-2020-uw-nieuwbouwwoning-aangesloten-op-het-warmtenet In deze eerste fase bieden wij u hier enkele van de weinige loten aan voor open bebouwing! Daarnaast hebben we enkele loten vrij voor halfopen woningen. De verkaveling geniet naast de ecologische voordelen, ook de voordelen van zijn ligging. U bent vlakbij centrum Roeselare, of binnen de minuut op de Ring. Vlotte verbinding tot aan het knooppunt met de E403 Beveren-Ardooie. Het comfort van een bouwfirma met de vrijheid van een aannemerKiezen voor All-Bouw, da’s kiezen voor een woning op uw maat. Wist u dat u bij All-Bouw volledig uw ding kunt doen? En dat zonder verborgen of extra kosten.We ontwerpen de droomwoning die past bij uw levensstijl, begeleiden u bij de diverse bouwpartners en leveren uw nieuwbouwwoning binnen het jaar instapklaarop. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van deze unieke ervaring.Meer weten over het bouwen van uw nieuwbouwwoning?Contacteer ons, wij staan voor u klaar. Show all Show less

Financial details

Price
€ 381.879
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Number of facades
4
Total surface (m²)
463 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
40 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/01/2020 10:17
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Roeselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!