LOADING...

Residence for sale in Beveren-Leie (RAK17079) Online

€ 345.000
Get address Kortrijkseweg 35
8791 Beveren-Leie
Map
Immovlan reference: RAK17079
Seller's reference: 1942144

Bedroom(s)
4
Livable Surface
250 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Instapklare woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers.Deze woning werd gerenoveerd met de beste materialen (granieten werkbladen in de keuken, natuurstenen vloeren in Romeins verband gelegd, parket) en is volledig instapklaar.Vooraan de woning is er de inkomhal (met maatmeubilair), de toegang naar de droge kelder, de garage (met elektrisch bediende sectionaalpoort) en de berging met condensaatbrander op gas, de elektriciteitskast (met PLC-sturingen voor o.a. de bediening van de rolluiken, goedgekeurd tot 2032) en de aansluiting van de wasmachine. Via de garage en de bergplaats is er een rechtstreekse toegang naar het terras en de tuin!Centraal is er een aparte salonruimte (met parketvloer en schouw), de eetplaats (met lichterker), het bezoekerstoilet en de open leefkeuken. Deze is voorzien van een bureelhoek, de open keuken met ingebouwde toestellen (grote oven, keramische kookplaat, dampkap) en een afwaseiland (met vaatwasser). De zitruimte bij deze keuken is eveneens voorzien van een combi-kachel (hout of pellets) en is zeer lichtrijk is omwille van de grote glaspartijen (schuiframen tot beneden), met zicht op het terras, de tuin en het tuinhuis met overdekte lounge.Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers (elektrisch bediende rolluiken, CV en parketvloer) en een 1ste badkamer met inloopdouche, ligbad, 2de toilet en 2 badkamermeubels met wastafel. Op de 2de verdieping zijn er nog twee slaapkamers (parketvloeren, CV en mezzanine) en de 2de badkamer (3de toilet, inloopdouche, grote wastafel en handdoekenradiator).  Show all Show less

Financial details

Price
€ 345.000
Cadastral income
€ 594
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Number of bedrooms
4
Surface bedroom 1
20 m²
Surface bedroom 2
20 m²
Surface bedroom 3
18 m²
Surface bedroom 4
18 m²
Livable surface
250 m²
Garage
No
Frontage width
7 m
Total surface (m²)
245 m²
Buildable surface (m²)
250 m²
Terrain width at the roadside (m)
7 m
Specific primary energy consumption
300 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 25/10/2019 10:21
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Beveren-Leie ?
Receive an email as soon as there's a new property available!