LOADING...

Residence for sale in Ingelmunster (RAR50753) Online

€ 359.900
Get address Meulebekestraat 102A
8770 Ingelmunster
Map
Immovlan reference: RAR50753
Seller's reference: 2514992

Bedroom(s)
3
Livable Surface
173 m²
Garage
1
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

“We bouwen deze woning alsof ze voor onszelf zou zijn” heeft het koppel Saskia en Filip gedacht toen ze begonnen aan hun tweede bouwproject. Met als resultaat deze prachtige koppelwoning in de Meulebekestraat te Ingelmunster. Dit heeft het koppel verwezenlijkt met hun vennootschap Lowa. De slogan van hun vennootschap is dan ook niet voor niks: “kleinschalig bouwen van woningen waar KWALITEIT centraal staat!Het woord KWALITEIT hebben ze letterlijk genomen en zo weten ze zich dan ook te onderscheiden van een concullega in de positieve zin.Er werd bijvoorbeeld gekozen voor de duurdere optie lijmen in plaats van metselen voor de bakstenen. Dit zorgt niet alleen voor een mooier uitzicht, maar het heeft ook voordelen naar isolatie toe. Wat de vloer betreft op de benedenverdieping is er wederom gekozen voor de primus van het segment. Dit zou Filip niet anders gewild hebben aangezien hij in hoofdberoep vloerder is. Verder is de luxueuze badkamer een duidelijke meerwaarde, er is niet alleen nagedacht over ruimte maar er is ook  kosten noch moeite gespaard om de badkamer full option in te richten.Kortom deze nieuwbouwwoning  heeft veel meer te bieden dan een ruime woning met 3 slaapkamers, grote tuin en badkamer. Bent u ook benieuwd na het lezen van deze informatie naar de woning, bel dan zeker voor een afspraak!  Show all Show less

Financial details

Price
€ 359.900
VAT regime
Yes

Services

Build Year
2021
Number of bedrooms
3
Livable surface
173 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Air conditioning
Yes
Entry phone
Yes
Orientation of the front facade
South-east
Number of facades
3
Number of parking places (outdoor)
1
Total surface (m²)
538 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 11/04/2021 06:00
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Ingelmunster ?
Receive an email as soon as there's a new property available!