LOADING...

Residence for sale in Ingelmunster (RAL52058) Online

Price on demand
Get address Vaartstraat 63
8770 Ingelmunster
Map
Immovlan reference: RAL52058
Seller's reference: 3416

Bedroom(s)
3
Livable Surface
136 m²
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning wordt gebouwd op een perceel van 459 m² en heeft volgende indeling. Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken met annex bergruimte, een aangelegd terras mét tuinberging en een carport. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, een berging, apart toilet en ruime badkamer (o.a. voorzien van inloopdouche). De afwerking kan nog volledig naar eigen wensen voorzien worden (rekening houdende met het lastenboek).
Dit nieuw woonproject kadert in een volgende fase van de residentiële herontwikkeling van de kanaalzone aan de zwaaikom. Het woonproject bestaat in totaliteit uit 40 nieuwe woningen, opgesplitst in verschillende bouwfases. De ontwikkeling wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke en hedendaagse architectuur en is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 700m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. De eerste fase betreft de bouw van 9 woningen. Er is een doordachte variatie aan woningen met 3- en 4-slaapkamers en elke entiteit beschikt over een parkeergelegenheid (garage of carport). Het project wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.
Alle woningen zijn o.a. voorzien van een ruime badkamer met inloopdouche, moderne keukeninrichting, CV op aardgas, ventilatiesysteem C+ met smartzones, regenwaterput van 10 000l (met regenpomp in de put) en een ruim terras. De woningen hebben een gemiddeld e-peil van E-39. Indien er zonnepanelen geplaatst worden, kan er een E-peil behaald worden van E-20, wat betekent dat er 5 jaar lang kan genoten worden van een 100% korting op de onroerende voorheffing. De gevels van de woningen worden deels in gevelsteen uitgevoerd en deels in houten gevelbekleding.
De stationsbuurt en de dorpsbrug worden volledig aangepakt en vernieuwd. De lichte en open structuur van de nieuwe dorpsbrug zorgt ervoor dat de groene oevers verder uitgebouwd kunnen worden tot een samenhangend landschap rond het kanaal Roeselare-Leie en de Mandel. Wat de stationsbuurt betreft wordt een nieuwe omgeving getekend, waar bussen, treinen, voetgangers, fietsers en automobilisten elkaar perfect aanvullen.
Gesplitste verkoop onder registratierechten (10%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de constructiewaarde. Contacteer ons voor meer detailinformatie en een vrijblijvende afspraak: Tel 051 67 67 57 WWW.BORDES.BE Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
3
Livable surface
136 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Elevator
No
Number of facades
3
Number of parking places (outdoor)
1
Total surface (m²)
459 m²
Buildable surface (m²)
70 m²
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: Flooding Possible flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Preemption right
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 25/03/2020 01:47
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Ingelmunster ?
Receive an email as soon as there's a new property available!