LOADING...

Residence for sale in Ingelmunster (RAK94092) Online

€ 260.178
Get address Weststraat 3
8770 Ingelmunster
Map
Immovlan reference: RAK94092
Seller's reference: 2033511

Bedroom(s)
3

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

* De getoonde foto's zijn voorbeelden van hoe uw woning eruit kan komen te zien. De woning in kwestie dient nog te worden gebouwd, in functie van uw wensen!*Wenst u te wonen in het centrum van Ingelmunster? Deze mooie kavel geschikt voor halfopen bebouwing bevindt zich op een rustige ligging vlakbij het centrum & diverse winkels.Deze locatie is ideaal voor een gezin met kinderen, want de woning grenst aan een groenzone met speelpleintje.Het comfort van een bouwfirma met de vrijheid van een aannemerKiezen voor All-Bouw, da’s kiezen voor een woning op uw maat. Wist u dat u bij All-Bouw volledig uw ding kunt doen? En dat zonder verborgen of extra kosten. We ontwerpen de droomwoning die past bij uw levensstijl, begeleiden u bij de diverse bouwpartners en leveren uw nieuwbouwwoning binnen het jaar instapklaar op. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van deze unieke ervaring.Meer weten over het bouwen van uw nieuwbouwwoning op deze of een andere locatie?Contacteer ons, wij staan voor u klaar.

Financial details

Price
€ 260.178
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Garage
No
Type of glazing
Double glass
Number of facades
3
Total surface (m²)
275 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
50 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2020 12:04
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Ingelmunster ?
Receive an email as soon as there's a new property available!