LOADING...

Residence for sale in Zwevezele (RAL25689) Online

€ 296.215
Get address Laurierstraat 1
8750 Zwevezele
Map
Immovlan reference: RAL25689
Seller's reference: 1777862

Bedroom(s)
3
Livable Surface
159 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze fraaie halfopen bebouwing werd gebouwd op lot 8 in een stijlvolle landelijke architectuur. Het perceel is 288 m² groot en bevindt zich links in de nieuwe woonbuurt. Deze gezinswoning biedt haar bewoners 159 m² bewoonbare oppervlakte. Naast een open ingedeelde woonkamer met leefkeuken zijn er op de verdieping 3  slaapkamers, een nachttoilet en een mooie badkamer. Op de zolderverdieping is er heel wat handige bergruimte.Deze woning kan binnenin op korte termijn verder worden afgewerkt volgens jouw smaak en wensen zodat je snel kan verhuizen naar deze nieuwe woonbuurt. We voorzien mooie budgetten voor de keuken, badkamermeubelen, vloertegels, ... Ook de aanleg van de oprit, het terras, de tuinafsluiting, 7 zonnepanelen en het ventilatiesysteem type D zijn inbegrepen. Bij de woning hoort een carport, een extra parkeerplaats en een tuinberging. Deze werden achteraan de tuin ingericht.Deze woning is ideaal gelegen, in een groene nieuwe woonbuurt in het centrum van de gemeente. Met een mooi zicht op het landelijke Zwevezele. Hier woon je erg rustig, maar toch overal dichtbij.   Show all Show less

Financial details

Price
€ 296.215
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
3
Livable surface
159 m²
Garage
No
Number of facades
3
Frontage width
6 m
Total surface (m²)
288 m²
Buildable surface (m²)
159 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 16/10/2020 10:56
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwevezele ?
Receive an email as soon as there's a new property available!