LOADING...

Residence for sale in Pittem (RAK17057) Online

€ 230.000
Get address oostwijk 5
8740 Pittem
Map
Immovlan reference: RAK17057
Seller's reference: 1941613

Bedroom(s)
3
Garage
1
Parking place(s)
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op de benedenverdieping vindt u de trappenhal, het gastentoilet, living, keuken en bijkeuken.De living is het hart van de woning en heeft u toegang tot de tuin, keuken, gang en kelder.Deze ruime living is in een L-vorm ingedeelt en heeft het volume voor een ruime Zithoek en eethoek in te plaatsen.Ook de keuken is wat oppervlakte betreft meer dan een gemiddelde keuken. Je kan er heel wat in kwijt en kan er makkelijk een tafel voor meer dan 6 personen in zetten in verschillende richtingen. Daarnaast heb je via de keuken toegang tot een ruime bijkeuken die eventueel dienst kan doen als andere functie aangezien de keuken groot genoeg is.Boven is de badkamer voorzien en 3 slaapkamers. 2 grote slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer. Ook is er op het eerste verdiep nog een opbergruimte/zolder die de kleine slaapkamer kan uitbreiden of op het 2de verdiep bevindt zich een ruime zolder die eventueel dienst kan doen als grote kamer indien in de kleinere kamer een vaste trap word geplaatst.De tuin is  makkelijk in onderhoud. Achteraan de tuin bevindt zich nog een garage die te bereiken is via een weg. Dus hebt u toegang tot de woning aan zowel voorzijde als achterszijde.Een woning die zijn bezoek meer dan waard is!  Bel vandaag nog voor een afspraak op Tel 0475 950 792 Show all Show less

Financial details

Price
€ 230.000
Cadastral income
€ 470
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Number of bedrooms
3
Attic
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of facades
2
Number of parking places (outdoor)
2
Total surface (m²)
325 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
238 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No, certificate does not comply
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 12/12/2019 10:50
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Pittem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!