LOADING...

Residence for sale in Veurne (RAK35873) Online

€ 335.000
Get address Askappelplein 23
8630 Veurne
Map
Immovlan reference: RAK35873
Seller's reference: 1975506

Bedroom(s)
5

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In Eggewaartskapelle, een rustige deelgemeente van Veurne, bieden wij u deze gezellig villa aan.Deze eigendom is momenteel een buitenverblijf en bestaat eigenlijk uit twee woondelen.Het eerste deel is al gerenoveerd, het tweede deel moet hier en daar nog gemoderniseerd worden. Het eerste deel bestaat uit een leefruimte (40 m2) met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van gasfornuis, vaatwas, steamer, oven en microgolfoven.Verder is er op het gelijkvloers van dit gedeelte ook nog een badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, een toilet, een dubbele wastafel en een sauna.In deze badkamer is ook nog een afzonderlijke wasruimte voorzien.Op het eerste verdiep beschikt dit gedeelte over twee slaapkamers (27 m2 + 10 m2), waarvan de ruimste kamer zeker nog kan ingedeeld worden in meerdere kamers.Het tweede gedeelte, dat dus nog opgefrist dient te worden, bestaat ook uit een ruime leefruimte met open keuken. Verder is ook hier op het gelijkvloers de badkamer terug te vinden met douche, wastafel en toilet.Het eerste verdiep is ingedeeld in 2 slaapkamers (18 m2 + 6m2) en een dressing (6 m2).Beide gedeeltes beschikken ook over hun eigen gezellige binnentuin.Deze eigendom werd door de huidige eigenaars aangekocht als buitenverblijf dat dichtbij de kust lag, maar waar je toch kan genieten van de rust en de vrije natuur.Deze woning heeft u zeker tal van mogelijkheden te bieden en is zeker uw bezoekje waard, aarzel niet langer en contacteer ons vandaag nog om uw bezoek in te plannen.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 335.000
Cadastral income
€ 410
VAT regime
No

Services

Number of bedrooms
5
Garage
No
Type of glazing
Double glass
Total surface (m²)
286 m²
Specific primary energy consumption
142 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20160726-0001882564-1
Validity date EPC/PEB
26/07/2026
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/11/2019 11:46
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Veurne ?
Receive an email as soon as there's a new property available!