LOADING...

Residence for sale in Moorsele (RAK83795) Online

€ 398.500
Get address
8560 Moorsele
Immovlan reference: RAK83795
Seller's reference: Dev2378

Bedroom(s)
3
Livable Surface
199 m²
Garage
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze uitzonderlijke vrijstaande gezinswoning is verrassend in alle opzichten. Al vanaf de eerste stappen in deze woning wordt u omarmt door charme, gezelligheid en een huiselijk gevoel.

Via de inkomhal met gastentoilet kom je binnen in de de zeer lichtrijke en gezellige woonkamer, voorzien van vele glaspartijen en daarmee een vol zicht op de 'groene' tuin. Daarnaast de volledig ingerichte moderne leefkeuken voorzien van alle comfort en uitgevend op het grote en deels overdekte buitenterras. Aansluitend aan de keuken is er de toegang tot zowel handige wasruimte als kelder. Vanuit de woning is er een leuk contact met de tuin en gezien ervoor werd gekozen de vloer van binnen door te trekken op het terras wordt er binnenin een fijn ruimtegevoel gecreëerd.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer met bad én douche en een tweede toilet. De zolder werd geïsoleerd en doet dienst als steeds welgekomen extra bergruimte.

Grote troef aan deze woning is ongetwijfeld de schitterende en grote tuin, perfect georiënteerd en zonovergoten van 's morgen tot 's avonds. Groen omringd, volle privacy en toch onderhoudsvriendelijk. Een schitterende speelplek voor de kids, zalig vertoeven op zomermomenten of gewoon voor mensen met kriebelende groene vingers.
Last but not least een aparte grote garage die plaats biedt aan twee wagens of de combinatie garage en grote tuinberging;

Een unieke eigendom die vooraan zeer discreet oogt maar die u binnenin moet zien ! Smaakt dit naar meer, bel ons voor een afspraak op Tel 056/44.03.69 .
Onze Referentie: DEV2378 Show all Show less

Financial details

Price
€ 398.500
VAT regime
No

Services

Build Year
1953
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Livable surface
199 m²
Garage
Yes
Number of garages
2
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Electricity
Type of glazing
Simple glass
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of facades
4
Frontage width
8 m
Number of floors
4
Total surface (m²)
1276 m²
Balcony
No
Specific primary energy consumption
631 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20190111-0002122976-RES-1
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/01/2020 04:59
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Moorsele ?
Receive an email as soon as there's a new property available!