LOADING...

Residence for sale in Zwevegem (RAU56934) Online

€ 260.000
Get address Zonnebloemstraat 21
8550 Zwevegem
Map
Immovlan reference: RAU56934
Seller's reference: 2348486

Bedroom(s)
3
Livable Surface
131 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Wonen in een nieuwe buurt en een aantrekkelijke omgeving, met alles heel dichtbij. Dat is wat je hebt in deze woning op lot 6 in de Zonnebloemstraat in Zwevegem. Het huis is een stijlvolle, moderne gesloten bebouwing met garage en een fijne tuin. Je leeft hier in een autoluwe buurt, met veel groen voor de deur.Binnen ontdek je een compact ingedeelde, kwalitatief afgewerkte sleutel-op-de deur-woning, die bovendien ook energiezuinig is (E-peil 34). Daarvoor zijn zonnepanelen, een ventilatiesysteem met warmterecuperatie en extra isolerende materialen geïntegreerd.Op het gelijkvloers loop je vanuit de inkom in een open living met een zit- en eethoek die overgaan in een ingerichte keuken. Die keuken kan je trouwens, net zoals de badkamer zelf kiezen binnen een vooropgesteld budget. Ook de vloer- en wandtegels kan je naar eigen smaak selecteren. Dankzij de grote ramen achteraan valt veel licht de woning binnen.Boven heb je 3 ruime slaapkamer met rechte muren, waardoor je nergens plaats verliest. Op de nachthal liggen verder nog een apart toilet, een berging en een badkamer met wastafel, ligbad en douche.Danneels garandeert je altijd het perfecte wooncomfort met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en een goeddoordachte indeling. De aanleg van je terras en oprit zijn inbegrepen in de totaalprijs.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 260.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
131 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Orientation of the front facade
West
Number of facades
2
Total surface (m²)
213 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/05/2021 11:32
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwevegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!