LOADING...

Residence for sale in Zwevegem (RAP93731) Online

€ 260.000
Get address Zonnebloemstraat 21
8550 Zwevegem
Map
Immovlan reference: RAP93731
Seller's reference: 2348490

Bedroom(s)
3
Livable Surface
131 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Welkom in een nieuwe aangename woonbuurt in Zwevegem. Aan de rand van een mooie, recente verkaveling bouwt Danneels een gesloten bebouwing die deel uitmaakt van een modern, nieuwbouwproject.De eengezinswoning op lot 7 is een zeer comfortabel, energiezuinig huis (E-peil 34), met zonnepanelen en een ventilatiesysteem D. Je woont hier aangenaam met een gevoel van licht en ruimte in een open woonkamer die overloopt in een volledig ingerichte keuken. Je kijkt uit op een leuke tuin. Beneden heb je nog een apart toilet en een ruime garage.Op de bovenverdieping ontdek je drie ruime slaapkamers met rechte muren. Dankzij het plat dak verlies je geen ruimte. Er is voldoende berging en de inrichting van je badkamer (wastafel, douche en ligbad) kan je zelf kiezen binnen het budget.  Ook voor de keuze van je keuken en je vloer- en wandtegels kan je trouwens bij onze projectpartners langs om zo je eigen accenten te leggen in je nieuwe thuis.Wat ook prettig is… de aanleg van je oprit en je terras zijn inbegrepen in de prijs. Hier geniet je straks van een hoogstaande, kwalitatief afgewerkte woning.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 260.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
131 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Orientation of the front facade
West
Number of facades
2
Total surface (m²)
221 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/05/2021 11:32
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwevegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!