LOADING...

Residence for sale in Zwevegem (RAP93729) Online

€ 250.000
Get address Zonnebloemstraat 21
8550 Zwevegem
Map
Immovlan reference: RAP93729
Seller's reference: 2348510

Bedroom(s)
3
Livable Surface
108 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Welkom in de Zonnebloem in Zwevegem. Hier bouwt Danneels een moderne halfopen bebouwing die deel uitmaakt van een nieuwbouwproject met 10 woningen in een verfijnde grijze gevelsteen, C-coated Buff van Vande Moortel.De nieuwbouwwoning op lot 12 is een energiezuinige BEN-woning (E-peil 30). Door het gebruik van zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning scheelt dat straks een slok op de borrel als de energiefactuur in je bus valt.Je krijgt alle comfort op een mooie compacte ruimte, met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime berging, een apart toilet en een badkamer die je zelf mag inrichten binnen het budget. Ook voor de keuze van je keuken en je vloer- en wandtegels heeft Danneels een mooi bedrag voorzien in de totaalprijs. Beneden ontdek je een open leefruimte met een groot schuifraam en een leuke ingerichte keuken met eiland. Achter je huis ligt een tuin. Naast je woning staat een carport, die net zoals de aanleg van je oprit, wandelpad en terras inbegrepen is in de prijs. Meer heb je toch niet nodig om voor Danneels te kiezen?! 

Financial details

Price
€ 250.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
108 m²
Garage
No
Orientation of the front facade
West
Number of facades
3
Total surface (m²)
230 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/04/2021 11:45
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwevegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!