LOADING...

Residence for sale in Zwevegem (RAP93728) Online

€ 250.000
Get address Zonnebloemstraat 21
8550 Zwevegem
Map
Immovlan reference: RAP93728
Seller's reference: 2348512

Bedroom(s)
3
Livable Surface
108 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op lot 13 in de Zonnebloemstraat in Zwevegem bouwt Danneels een Bijna Energie Neutrale – woning. Het is een compacte, zuinige gesloten bebouwing opgetrokken in een fraaie grijze gevensteen van Vande Moortel. De combinatie met het zwarte buitenschrijnwerk en de blauwe hardsteen geeft het geheel een moderne uitstraling.Dit praktisch zeer goed uitgetekende huis heeft drie afgewerkte slaapkamers met rechte muren. Verder tel je twee aparte toiletten, mooie bergruimtes, een badkamer en keuken die je zelf mag kiezen, binnen een gereserveerd budget, een tuin met mooi uitzicht en een carport naast de woning.Beneden springt de open indeling in het oog. De woonkamer, met zithoek en eetkamer, vloeit naadloos over in de afgewerkte eilandkeuken. Met de keuze van je vloer- en wandtegels kan je alle kanten op, want ook daarin mag je zelf beslissen.    De kwaliteitsvolle sleutel-op-de-deur afwerking zorgt er voor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zelfs je zonnepanelen en het slimme ventilatiesysteem zijn in het budget voorzien. Net zoals je oprit, terras en carport.   Show all Show less

Financial details

Price
€ 250.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
108 m²
Garage
No
Orientation of the front facade
West
Number of facades
3
Total surface (m²)
223 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/04/2021 11:45
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwevegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!