LOADING...

Residence for sale in Zwevegem (RAP93727) Online

€ 257.000
Get address Zonnebloemstraat 21
8550 Zwevegem
Map
Immovlan reference: RAP93727
Seller's reference: 2348513

Bedroom(s)
3
Livable Surface
108 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op lot 14 in de familievriendelijke nieuwe verkaveling in de Zonnebloemstraat in Zwevegem bouwen wij een compacte nieuwbouwwoning in verfijnde moderne architectuur. Het huis wordt sleutel-op-de-deur gebouwd én hoogkwalitatief afgewerkt. Dat levert je tal van voordelen op. Zo weet je heel duidelijk wat je nieuwe thuis je kost.Je woont hier in een halfopen bebouwing, met wat extra ruimte om je heen en een mooi uitzicht. Danneels koos hier voor een doordachte indeling, met plat dak en dus overal rechte muren en een groot schuifraam in de lichtrijke woonkamer. Die vormt één geheel met de open ingerichte keuken.Er zijn twee aparte toiletten en boven heb je drie mooie slaapkamers, een uitgeruste badkamer en een extra berging. Met de keuze die je zelf mag maken voor je badkamer, keuken en vloertegels ben je straks ongetwijfeld super tevreden.Check straks ook maar je energiefactuur. De plaatsing van een ventilatiesysteem D, zonnepanelen en een hoogwaardige isolatie resulteert in een woning die het BEN-label draagt.De aanleg van je terras, oprit en carport zitten ook nog in de prijs inbegrepen. We garanderen jou heel wat wooncomfort, kwaliteitsmaterialen én een topafwerking.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 257.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
108 m²
Garage
No
Orientation of the front facade
West
Number of facades
3
Total surface (m²)
284 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/04/2021 11:45
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwevegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!