LOADING...

Residence for sale in Zwevegem (RAK94042) Online

€ 345.000
Get address Avelgemstraat 200
8550 Zwevegem
Map
Immovlan reference: RAK94042
Seller's reference: 2033282

Bedroom(s)
2
Livable Surface
313 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Grote woning met bijhorende magazijnen (400 m²) op een perceel van 1484 m².Deze woning van een voormalige schrijnwerker werd recent aangepast naar een woning op de benedenverdieping en een nieuw ingerichte boven- en zolderverdieping.Via de imposante inkomhal (met bezoekerstoilet en de vestiairekast) komen we in de ruime gelijkvloerse living, bestaande uit een eetplaats en salon (met open haardvuur, waar nu een houtkachel geplaatst werd), met zicht op het terras. Achteraan is er de keuken met aangrenzend een dagelijks leefruimte met haardcassette. Op de binnenplaats (toegang naar de tuin) is er nog een wasplaats, buitentoilet en berging. Op het einde van de tuin vinden we nog een moestuin en een kippenverblijfplaats, met uitweg naar de openbare weg.De bovenverdieping werd recentelijk ingericht . Er is de bergruimte, de leefruimte (55 m²), bestaande uit de eetplaats, het salon en een bar met aansluitend de dagelijkse leefruimte, bestaande uit een eetplaats en de open keuken. Hier bevinden zich ook de aansluiting voor de wasmachine (op regenwater) en een 1ste toilet. Vanuit deze ruimte hebben we toegang naar het ruime zongerichte terras. Op de zolderverdieping is er de nachthal (met ingebouwde kasten), een apart toilet, de badkamer (met inloopdouche, ligbad en een badkamermeubel met wastafel) en 2 slaapkamers met laminaatvloer.De bijhorende magazijnen bestaan uit de doorrit (met bureelruimte), het magazijn zelf met Vivox-brander en erachter een droogmagazijn.De woning is energiezuinig omwille van de recente condensaatbranders op gas (2 x), de recente  vernieuwing (en isolatie) van de boven- en zolderverdieping en het gebruik van regenwater.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 345.000
Cadastral income
€ 830
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
16 m²
Surface bedroom 2
12 m²
Livable surface
313 m²
Garage
No
Frontage width
20 m
Total surface (m²)
1484 m²
Buildable surface (m²)
313 m²
Terrain width at the roadside (m)
20 m
Specific primary energy consumption
298 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2020 10:34
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Zwevegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!