LOADING...

Residence for sale in Bissegem (RAP51828) Online

€ 239.500
Get address
8501 Bissegem
Immovlan reference: RAP51828
Seller's reference: 2282911

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Bissegem. Kwaliteitsvolle gerenoveerde rijwoning in een moderne renovatie.We komen de woning binnen via de ruime inkomhal waar er een eerste grote ruimte is die kan dienen als bureau/hobbykamer of slaapkamer.Wanneer we verder gaan in de hal kunnen we enerzijds de gemetste trap nemen naar de eerste verdieping of anderzijds doorwandelen naar de mooie open en lichtrijke leefruimte. De keuken grenst aan de leefruimte waar alle nodige toestellen aanwezig zijn. Vanuit de keuken en de leefruimte heb je een mooi zicht op de tuin die je kan bereiken via het schuifraam.De omheinde tuin heeft een groot terras met veel groen waarbij je volledige privacy hebt. Daarnaast is er nog een koer die kan dienen als moestuin.Verder is er op het gelijkvloers nog een eerste badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel.Op het gelijkvloers is er een 1e slaapkamer of bureel , op de 2e verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers en een tweede badkamer. Via een vaste trap komen we terecht op de tweede verdieping waar er ruimte is gemaakt voor een 4e slaapkamer. Indien er nog berging te weinig is heb je nog altijd een ruime kelder. Overal nieuw raamwerk met dubbele beglazing en een blanco elektriciteitskeuringsattest.Deze woning is bovendien gelegen in een zeer goede, rustige buurt op een boogscheut van belangrijke invalswegen en steden. Mis deze woning niet en maak snel uw afspraak.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 239.500
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Number of bedrooms
3
Cellar
Yes
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
2
Number of toilets
2
Type of glazing
Double glass
Number of facades
2
Total surface (m²)
267 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
265 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20200909-0002313314-RES-1
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/09/2020 10:34
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Bissegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!