LOADING...

Residence for sale in Gistel (RAP53366) Online

€ 285.000
Get address Koolaerdstraat 148
8470 Gistel
Map
Immovlan reference: RAP53366
Seller's reference: 2283193

Bedroom(s)
3
Livable Surface
151 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In dit nieuwe, stijlvolle nieuwbouwproject in Gistel bouwt Danneels momenteel een moderne BEN-woning op een stuk bouwgrond van 188 m². Je woont hier aan de rand van het centrum, met alles wat je nodig hebt heel dichtbij.BEN of ‘Bijna Energie Neutraal’ (E-peil 28) betekent goed nieuws voor de energiefactuur van wie hier woont. Met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie, is deze woning gebouwd met kwalitatieve, sterk isolerende materialen. Zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie maken de woning extra zuinig.Jij voelt je hier straks ongetwijfeld thuis in deze woning met een open ingedeelde en ruime woonkamer die overvloeit in de eetkamer en een volledig ingerichte keuken met berging. Er is zelfs ruimte voor een mooi bureauhoekje of een leuke kinderspeelhoek.Boven vind je 3 afgewerkte slaapkamers, een badkamer met wastafel, ligbad en douche, een apart nachttoilet en een zolder. Je tuin leidt je naar de ruime garage achter de woning. Er is ook een extra private autostaanplaats voorzien. Danneels biedt jou hier een sleutelklare woning. Verzorgd afgewerkt volgens jouw smaak, want alle interieurafwerking mag je binnen het budget zelf kiezen bij onze partners. En wist je dat zelfs de aanleg van jouw voortuin, de tuinafsluiting, het wandelpad en het terras is inbegrepen in de prijs? Bij Danneels werken we met passie aan jouw woondroom.   Show all Show less

Financial details

Price
€ 285.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
3
Livable surface
151 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of facades
2
Total surface (m²)
188 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 12/09/2020 11:21
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Gistel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!