LOADING...

Residence for sale in Gistel (RAP53365) Online

€ 300.700
Get address Koolaerdstraat 148
8470 Gistel
Map
Immovlan reference: RAP53365
Seller's reference: 2283203

Bedroom(s)
4
Livable Surface
150 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Langs de Koolaerdstraat in Gistel bouwt Danneels deze gesloten, energiezuinige BEN-woning (E-peil 27) in een aantrekkelijke moderne stijl. Wie hier leeft, woont overal dichtbij.Danneels kiest altijd voor een verfijnde architectuur en een goed uitgekiende praktische indeling van de woning. De woonkamer is luchtig, open en geeft een gevoel van ruimte. De piekfijn ingerichte keuken met eiland sluit er perfect op aan. Via het grote schuifraam achteraan wandel je zo de tuin in naar de achterliggende garage.  Op de verdiepingen zijn er vier slaapkamers, een badkamer met wastafel, douche én ligbad, een apart toilet en er is een toegang tot de zolderruimte.Deze nieuwbouwwoning wordt sleutel-op-de-deur afgewerkt en is voorzien van zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Dat zorgt voor een aantrekkelijk voordeel op je energiefactuur.Voor de afwerking van jouw keuken, badkamer, vloertegels zijn altijd mooie budgetten voorzien, zodat je ruim kunt kiezen bij onze partners. Ook de aanleg van de voortuin, jouw terras, de draadafsluiting, je garage en jouw extra parkeerplaats zitten in de totaalprijs inbegrepen. Geen verrassingen, een vaste bouwtiming en budget… bij Danneels weet je waar je aan begint. Wij bouwen graag met jou.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 300.700
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
4
Livable surface
150 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of facades
2
Total surface (m²)
211 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/09/2020 11:32
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Gistel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!