LOADING...

Residence for sale in Bredene (RAJ91948) Online

Price on demand
Get address Danckaertstraat 1A
8450 Bredene
Map
Immovlan reference: RAJ91948
Seller's reference: 1731273

Bedroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Vakantie aan zee dat is wandelen op het strand en luisteren naar het geluid van de golven… Maar ook wakker worden in een oase van luxe en lekker genieten van de rust!Dat kan in één van de zes luxe vakantiewoningen in het Bredunepark in Bredene. Totaalaannemer Lapeirre bouwde er op 500m van duinen en zee dit kleinschalig uniek project waarbij energiezuinigheid en comfort centraal staan.De beletage woningen hebben 2 slaapkamers en badkamer op het gelijkvloers en een keuken en open leefruimte op het verdiep. Op de zuid-gerichte terrassen wordt het heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje en het zicht op de gemeenschappelijke tuin krijg je erbij.Geen parkeerstress meer, want je hebt een eigen autostaanplaats bij de woning en ook de fietsen kunnen veilig gestald worden in een fietsenberging.De woningen zijn volledig afgewerkt en vrij bij akte.Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje en loop zo al even binnen in de woning!Wil je ook binnenkort genieten van je tweede verblijf aan zee of zoek je een ideale investering?  Contacteer onze bouwadviseur voor meer info en een afspraak in onze modelwoning:  Tel 051/26 36 86  of stuur ons een mailtje voor meer info.  Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
2
Garage
No
Orientation of the front facade
South-west
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 05/05/2021 10:58
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Bredene ?
Receive an email as soon as there's a new property available!