LOADING...

Residence for sale in De Haan (RAW93311) Online

€ 409.041
Get address Bredeweg 74
8420 De Haan
Map
Virtual visit
Immovlan reference: RAW93311
Seller's reference: 2756435

Bedroom(s)
3
Parking place(s)
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Karakteristieke halfopen nieuwbouwwoning op een perceel van 225m2 met ZO-oriëntatie. Op het gelijkvloers is er een ruime lichtrijke leefruimte met open keuken, een gastentoilet en een ruime berging/wasplaats, carport en tuinberging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers en een badkamer met bad+douche. De zolder op de tweede verdieping is toegankelijk met een uitschuifbare zoldertrap. De interieurafwerking is 100% op maat. Je kiest dus steeds zelf alle afwerkingsmaterialen, keuken, badkamer, vloeren, technieken,... Wij coördineren alle werken zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de opvolging en uitvoering. Samen met de bouwadviseur overloop en bepaal je de afwerking aan de hand van budgetten waarmee je later alle keuzes kan maken. Deze woning is gelegen in het nieuwe Huysman Bouw woonproject "De Blauwe Balie". In dit project zijn we gestart met de bouw van 19 nieuwbouwwoningen. We voorzien zowel woningen met landelijke architectuur als woningen met moderne architectuur. Deze woning voldoet aan de voorwaarden voor het tijdelijk verlaagde BTW-tarief van 6% (i.p.v.21%). Je kan dus genieten van 15% korting op jouw nieuwbouwproject! Lees meer over de regels en voorwaarden op onze website: huysmanbouw.be/btwtarief. We begeleiden je graag op weg naar je nieuwe thuis! Bel onze bouwadviseur Ewout op Tel 04 97 588 888 of mail naar Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 409.041
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Attic
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Number of facades
3
Number of parking places (outdoor)
2
Total surface (m²)
225 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Certification "As-Build"
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 01/06/2021 08:36
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in De Haan ?
Receive an email as soon as there's a new property available!