LOADING...

Residence for sale in De Haan (RAQ70844) Online

Price on demand
Get address Maurice Maeterlincklaan 1
8420 De Haan
Map
Immovlan reference: RAQ70844
Seller's reference: 2447989

Bedroom(s)
4
Livable Surface
171 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze gesloten bebouwing in moderne architectuur wordt gebouwd op het lot 35, een rustig gelegen perceel in de nieuwe verkaveling langs de Hendrik Consciencelaan in Vlissegem (De Haan). In de Henri Cassierslaan woon je rustig, in een groene omgeving, toch dicht bij het strand en het centrum van de stad.Een open en aangenaam ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een leuk terras en dito tuin, een handige thuiswerkplek of speelhoekje voor de kinderen in de leefruimte, vier afgewerkte slaapkamers, een complete badkamer, 2 aparte toiletten, een garage, … deze woning heeft het allemaal.Ook aan jouw energieaanrekening werd gedacht. Deze nieuwe BEN-woning (E-peil 30) wordt gebouwd met kwalitatieve en sterk isolerende materialen met het oog op een laag energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie. De woning wordt uitgerust met zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.Danneels werkt de woning sleutel-op-de-deur voor je af. Zelfs jouw terras en oprit en de haag met de buren is inbegrepen.Jouw interieurafwerking kan je zelf afstemmen op jouw smaak en stijl. We voorzien mooie budgetten voor jouw keuken, badkamer, vloertegels, … die je uit kan kiezen in de toonzalen van onze partners.  Show all Show less

Financial details

VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2021
Number of bedrooms
4
Livable surface
171 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Orientation of the front facade
North-west
Number of facades
2
Total surface (m²)
252 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 05/03/2021 10:38
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in De Haan ?
Receive an email as soon as there's a new property available!