LOADING...

Residence for sale in De Haan (RAN06842) Online

€ 339.000
Get address Batterijstraat 11
8420 De Haan
Map
Immovlan reference: RAN06842
Seller's reference: 2152047

Bedroom(s)
4
Livable Surface
165 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op lot 1 van dit nieuwbouwproject in De Haan bouwt Danneels momenteel een lichtrijke halfopen bebouwing met 4 slaapkamers. Deze woning is de laatste woning te koop in dit project en de bouwwerken zijn volop aan de gang. De keuken en de woonkamer vormen samen één geheel. Deze naadloze overgang resulteert in een ruime, open en lichtrijke leefruimte op het gelijkvloers. Het grote schuifraam biedt toegang tot de tuin. Op het gelijkvloers vind je ook een apart toilet en een bergruimte die verbonden is met de keuken.Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Slaapkamer 1 bestaat volledig uit rechte muren. De badkamer is volledig ingericht met een ligbad, een wastafel en een douche. De vierde en grootste slaapkamer vind je op de zolderverdieping. Hier wordt ook een extra berging voorzien.Met een ventilatiesysteem D en de aanwezigheid van zonnepanelen, denken we ook aan jouw energiefactuur. Dit zorgt voor een gunstig E-peil van 32.Deze nieuwbouwwoning wordt sleutel-op-de-deur gebouwd en helemaal afgewerkt. Er zijn dus geen onverwachte kosten waarmee rekening moet gehouden worden. Daarbij is het mogelijk om de inrichting volledig naar jouw eigen smaak te doen. Danneels heeft hiervoor mooie budgetten voorzien in de totaalprijs.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 339.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
4
Livable surface
165 m²
Garage
No
Orientation of the front facade
North
Number of facades
3
Total surface (m²)
450 m²
Buildable surface (m²)
165 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/04/2021 10:36
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in De Haan ?
Receive an email as soon as there's a new property available!