LOADING...

Residence for sale in Brugge (RAO10756) Online

€ 399.000
Get address Torhoutsesteenweg 208
8000 Brugge
Map
Immovlan reference: RAO10756
Seller's reference: 2191263

Bedroom(s)
4
Livable Surface
168 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

De nieuwbouwwoning op lot 1 is volledig nieuw en heeft haar toekomstige bewoners verrassend veel te bieden; een mooi afgewerkte leefruimte met open indeling, een volledig uitgeruste eilandkeuken, een leuke stadstuin met aangelegd terras, een garage, een complete badkamer met wastafel, ligbad en douche, 4 volwaardige slaapkamers, ... en verder alles wat je van een Danneels- woning mag verwachten. Duurzame, kwalitatieve materialen, een hoog comfortgevoel en een lage energiefactuur. Deze woning combineert het allemaal. De garage bevindt zich vlak naast de woning en staat ook in verbinding met de tuin en het terras. Naast de garage werd een gemeenschappelijke fietsberging gebouwd. Met de wagen kan je deze woning bereiken via de Jonkheer Paul Coppietersdreef, een zijstraat van de Torhoutsesteenweg.Wil je graag snel verhuizen? Dat kan. Deze nieuwbouwwoning is instapklaar. Droom jij ervan te wonen in een nieuwbouw vlak bij het Brugse stadscentrum? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in 'de Klokke'.  

Financial details

Price
€ 399.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
4
Livable surface
168 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Orientation of the front facade
South-west
Number of facades
3
Total surface (m²)
125 m²
Certification - Electrical installation
No, certificate does not comply
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/04/2021 11:45
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Brugge ?
Receive an email as soon as there's a new property available!