LOADING...

Residence for sale in Brugge (RAO10754) Online

€ 419.000
Get address Torhoutsesteenweg 208
8000 Brugge
Map
Immovlan reference: RAO10754
Seller's reference: 2191266

Bedroom(s)
4
Livable Surface
176 m²
Garage
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Droom jij van een nieuwe woning vlak bij het Brugse stadscentrum? Kom deze prachtige instapklare woning in De Klokke ontdekken. De woning op lot 4 is een nieuwe woning die werd gebouw achter de volledig gerestaureerde gevel van 'de Klokke'. De woonkamer is open ingedeeld en aangenaam ruim. Aandachttrekker is de volledig uitgeruste stijlvolle eilandkeuken. Centraal in de leefruimte bevindt zich de eetkamer met maatwerkkasten en -meubilair. Diezelfde kasten vinden we terug in de ruime zithoek achteraan de leefruimte. Het grote schuifraam geeft uit op het terras en de gezellige stadstuin. Achteraan het perceel bevindt zich de tuinberging.Deze woning heeft verder 4 volwaardige slaapkamers, een complete badkamer met wastafel, ligbad en douche. Er is ook een apart toilet op de nachthal. Bij de woning hoort een privé parkeerplaats en het gebruik van de gemeenschappelijke fietsberging. Bij de constructie en afwerking werd gekozen voor duurzame kwaliteitsmaterialen. Super isolerende beglazing en doorgedreven isolatie zorgen voor een gunstig E-peil.   Show all Show less

Financial details

Price
€ 419.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
4
Livable surface
176 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Orientation of the front facade
South-west
Number of facades
3
Total surface (m²)
145 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/04/2021 11:45
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Brugge ?
Receive an email as soon as there's a new property available!