LOADING...

Residence for sale in Tessenderlo (RAK48208) Online

€ 262.000
Get address Paddenhoek LOT 11
3980 Tessenderlo
Map
Immovlan reference: RAK48208
Seller's reference: 3925238

Bedroom(s)
3
Livable Surface
185 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Moderne energiezuinige nieuwbouwwoning (HOB - Lot 11 op verkavelingsplan) op een perceel van 3 A 36 CA. De indeling is als volgt: gelijkvloers: inkomhall, apart toilet met handenwasser, leefruimte met zit- en eethoek, aangrenzende nog te installeren (optioneel bij aan te kopen) open keuken, wasplaats/berging met uitgietbak. De 1 ste verdieping bestaat uit: nachthall, 3 slaapkamers en een geïnstalleerde badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en wc. De zolderverdieping is bereikbaar via vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het inrichten van bijkomende slaapkamers (de zolderafwerking is niet in de prijs begrepen en is dus optioneel). Zeer energiezuinige woning!!! E-peil volgens EPB - startverklaring: E43. CV op aardgas met vloerverwarming. PVC raamwerk met superisolerende beglazing (Ug = 1.0). Balansventilatie systeemtype D. Verkoop onder Wet - Breyne! Regenwaterrecuperatie. De te installeren keuken kan optioneel bij aangekocht worden aan 8.000 € excl. BTW. Vloeren (keramische tegels) zijn overal voorzien met uitzondering van slaapkamers, nachthall en zolder. De woning is landelijk gelegen in een recente verkaveling in een groene en bosrijke omgeving, centraal t.o.v. Diest, Tessenderlo, Veerle en Laakdal. Vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk van het prachtige natuurgebied ‘Gerhagen’, doch ook op een boogscheut van scholen, winkels en op- en afrittencomplex E313. Gedetailleerde informatie (prijsberekening, lastenboek & plannen) verkrijgbaar via ons kantoor op eenvoudig verzoek.

Show all Show less

Financial details

Price
€ 262.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2019
Number of bedrooms
3
Surface bedroom 1
14 m²
Surface bedroom 2
11 m²
Surface bedroom 3
11 m²
Livable surface
185 m²
Furnished
No
Surface of living-room
37 m²
Attic
Yes
Attic surface
45 m²
Garage
No
Kitchen equipment
Not equipped
Surface kitchen (m²)
9 m²
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of glazing
Double glass
Number of facades
3
Terrace
No
Total surface (m²)
336 m²
Sewer Connection
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/12/2019 05:05
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Tessenderlo ?
Receive an email as soon as there's a new property available!