LOADING...

Residence for sale in Leopoldsburg (RAK46949) Online

€ 155.000
Get address Kerkhovenweg 54
3970 Leopoldsburg
Map
Immovlan reference: RAK46949
Seller's reference: 1980410

Bedroom(s)
3
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze woning is gelegen in een rustige en landelijke omgeving.  Het is gelegen op een oppervlakte van 720m².  Op het gelijkvloers bevinden zich de leefkamer, keuken, toilet, badkamer, bergruimte en veranda.  Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een zeer ruim toilet.  De woning is gedeeltelijk onderkelderd en heeft een garage.  De woning moet gerenoveerd worden en biedt de mogelijkheid om de aanliggende bouwgrond apart bij te kopen.Interesse in deze woning? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons.Stedenbouwkundige en wettelijke attesten in aanvraag.U bent elke werkdag van harte welkom in ons kantoor Els Lenaerts Vastgoed. U wenst een huis of een appartement te kopen of te huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Pelt en omstreken ? Ons team staat klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Spring gerust even binnen! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren.   Show all Show less

Financial details

Price
€ 155.000
Cadastral income
€ 452
VAT regime
No

Services

State of the property
To renovate
Build Year
1957
Number of bedrooms
3
Cellar
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of glazing
Simple glass
Total surface (m²)
720 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 01/12/2019 10:44
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Leopoldsburg ?
Receive an email as soon as there's a new property available!