LOADING...

Residence for sale in Bree (RAK49749) Online

€ 260.000
Get address Mgr Paredisstraat 5
3960 Bree
Map
Immovlan reference: RAK49749
Seller's reference: RT/1043/TK/2019

Bedroom(s)
3
Livable Surface
170 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze Bijna Energie Neutrale woning wordt gebouwd in een landelijke stijl op een perceel van 4a11ca in een rustige omgeving te Opitter. Ook inzake toegankelijkheid scoort deze woning dankzij de gelijkvloerse slaap- en badkamer hoge punten!

Indeling:
Via de voordeur komen we in de inkomhal, er is een apart gastentoilet en toegang tot de ruime living. De living met open keuken is 43 vierkante meter groot. Naadloos komen we in de open keuken, de opstelling, afwerking & toestellen in de keuken kunnen zelf samengesteld worden. Er is een budget voorzien bij een vooraf bepaalde leverancier! Vanuit deze volledig ingerichte keuken kunnen we via een schuifraam naar het terras en de achtertuin! Aansluitend is er een berging met aansluiting voor wasmachine en handige wastafel. Deze berging is rechtstreeks te bereiken via een achterdeur. Verder beschikt deze woning over een slaapkamer van ruim 15 vierkante meter en een badkamer voorzien van zowel ligbad, douche als dubbel badmeubel op het gelijkvloers!

Verdieping:
Vanuit de inkomhal is er een trap die leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers een apart toilet! De slaapkamers worden voorzien van laminaat en zijn respectievelijk 24m² en 14m² groot!

!! Zowel vloeren, sanitair als keuken zijn zelf en naar eigen smaak te kiezen bij vooraf bepaalde leveranciers! Hierdoor heeft de koper enorm veel vrijheid en kan hij/zij de woning geheel naar eigen smaak afwerken!

Technische details:
- Woning zal een maximaal e-peil hebben van 30 waardoor de bewoner 5 jaar lang 50% korting zal krijgen op de onroerende voorheffing!
- De woning is voorzien van zonnepanelen van 280 Wattpiek/paneel
- Spouwisolatie: 12cm pur/pir
- Vloerisolatie: 10cm In situ gespoten PUR
- Ramen & Deuren: PVC-profielen voorzien van Tripple glas (Ug: 0,6W/m²)
- Ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie
- De woning wordt verwarmd door vloerverwarming dmv een warmtepomp (Mitsubishi, type en sterkte zal bepaald worden door energiedeskundige) en laag temperatuursradiatoren op de slaapkamers. Ook het warm water zal opgewekt worden door deze warmtepomp.
- Carport wordt niet voorzien in prijs, kan wel optioneel voorzien worden!

*Bouwvergunning is aangevraagd.
Raadpleeg het lastenboek voor verdere details & ontdek de vele mogelijkheden voor eventuele kopers inzake keuze van materialen binnen de voorziene budgetten! Deze prijs is exclusief notariskosten, registratierechten en btw. Voor meer informatie staan wij u graag te woord op ons kantoor! Show all Show less

Financial details

Price
€ 260.000
VAT regime
No

Services

Build Year
2019
Number of bedrooms
3
Livable surface
170 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of facades
4
Frontage width
14 m
Total surface (m²)
411 m²
Ground depth (m)
20 m
Terrain width at the roadside (m)
20 m
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Preemption right
No
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/12/2019 03:50
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Bree ?
Receive an email as soon as there's a new property available!