LOADING...

Residence for sale in Neerpelt (RAJ86500) Online

Price on demand
Get address
3910 Neerpelt
Immovlan reference: RAJ86500
Seller's reference: 1902170

Bedroom(s)
4
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze instapklare woning met 5 slaapkamers en een vrijstaande garage is gelegen op een mooi perceel van 5are28ca.Door zijn ligging in een doodlopende straat en omgeven van veel groen vind je hier alle rust die je zoekt!De woning heeft een rustiek karakter, een praktische indeling en ruime kamers.Indeling:Gelijkvloers: Inkomhal, woonkamer, veranda, keuken, Berging met inbouwkasten, badkamer, toilet en een slaapkamer of bureauruimte.Bovenverdieping: toilet, 4 slaapkamers en een kleine slaapkamer of dressing.Er is een niet-ingerichte zolderruimte dewelke eventueel nog tot kamer kan dienen.De vrijstaande garage is volledig betegeld en voorzien van een automatische garagepoort.Tevens is er een grote kelder, dewelke ook volledig betegeld is.Het terras is verhard en voorzien van een overdekte zitruimte. Dit alles is aangeplant met het nodige groen en zal u dus de rust brengen die u zoekt.Aarzel niet ons te contacteren om deze prachtige woning te bezichtigen!U bent elke werkdag van harte welkom in ons kantoor Els Lenaerts Vastgoed. U wenst een huis of een appartement te kopen of te huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Pelt en omstreken ? Ons team staat klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Spring gerust even binnen! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 
Show all Show less

Financial details

VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Build Year
1989
Number of bedrooms
4
Cellar
Yes
Attic
Yes
Veranda
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Number of facades
4
Frontage width
12 m
Total surface (m²)
528 m²
Terrain width at the roadside (m)
25 m
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
337 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20180508-0002052977-1
Validity date EPC/PEB
08/05/2028
Certification - Electrical installation
No, certificate does not comply
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/10/2019 10:51
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Neerpelt ?
Receive an email as soon as there's a new property available!