LOADING...

Residence for sale in Lanklaar (RAK47821) Online

€ 395.000
Get address Bellikstraat 16
3650 Lanklaar
Map
Immovlan reference: RAK47821
Seller's reference: 6219

Bedroom(s)
4
Livable Surface
247 m²
Garage
1
Parking place(s)
6
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

En residentiële straat en tegelijk op fietsafstand van supermarkt en bank gelegen vrijstaand landhuis voor gelijkvloers wonen. Begane grond zijn 3 slaapkamers ; op de verdieping is nog 1 slaapkamer ingericht, met mogelijkheid een 2de kamer in te richten. Een vrijstaande garage, in hetzelfde metselwerk als het hoofdgebouw, biedt plaats aan 2 voertuigen.
Het overdekte terras aan de leefkeuken kijkt uit over de tuin waar tal van fruitbomen staan: zwarte kers, kweekperen, zoete kers, zwarte pruim, braambessen, vijgenboom …
Doorheen de jaren werden nog diverse werken uitgevoerd: de voortuin werd heraangelegd, het grootste deel van de ramen gelijkvloers werd vervangen door nieuwe PVC ramen, volledig gelijkvloers zijn rolluiken aanwezig, de klinkers op de oprijlaan werden heraangelegd.
Pittoresk detail: het perceel is een L-vorm, dat links paalt tot tegen de Vrietselbeek.

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,55m)
Gelijkvloers zijn overal rolluiken aanwezig.
- Inkom: (2,52m x 2,80m = 7,06m²) – hal met toegang tot woonkamer en een bureel/slaapkamer – achter een spiegel-schuifwand schuilt de trap naar de verdieping.
- Slaapkamer 1/bureel: (2,80m x 4,00m = 11,20m²) – lichte tegelvloer – dadelijk bereikbaar vanaf de inkomhal – geschikt als slaapkamer, bureel of ruimte voor vrij beroep.
- Woonkamer: (6,00m x 5,20m/5,68m = 32,20m²) – antraciet-grijze laminaat vloer in tegelvorm - verzorgde en uitnodigende leefkamer met open doorgang naar de keuken – reeds bij het binnenkomen van de leefkamer heeft men zicht tot aan de ramen richting tuin – mooi afgewerkte schouwmantel met Flam-haardcassette – het plafond is afgewerkt met een sierlijst.
- Keuken: (6,80m x 4,00m = 27,20m²) – fantastische ruimte aan de achterzijde van de woning – aanbouwkeuken in klassieke stijl met witte onder- en bovenkasten, enkele vitrinekasten en granieten werkblad – ingericht met 2 inox spoeltafels met eengreepsmengkraan – keramische kookplaat – telescopische dampkap – oven – koelkast – vaatwasmachine – de onderkasten eindigen op een wijnrek – in de keuken zijn ramen op 2 zijgevels en een groot schuifraam naar het overdekte terras – de keuken is een echte leefkeuken, waar zelfs een tafel met 10 stoelen terecht kan.
- Slaapkamer 2: (4,00m x 4,00m = 16,00m²) – parketvloer – masterbedroom aan de achterzijde van de woning – deze kamer geniet tuinzicht.
- Slaapkamer 3: (5,14m x 3,10m = 15,94m²) – laminaatvloer – royale kamer met raam op de rechter gevel.
- Badkamer: (4,00m x 2,40m = 9,60m²) – ingericht met ligbad – douchecabine – toilet – bidet – badkamermeubel met 2 spoeltafels, onderkasten, kolomkasten en spiegel – buitenraam – volledige vloer- en muurbetegling - sierradiator.
- Toilet: (1,50m x 0,90m = 1,35m²) – apart toilet – hangtoilet.
- Wasplaats: (4,00m x 2,14m = 8,56m²) – vloerbetegeling – praktische ruimte met buitenraam – aansluitingen voor wasmachine.

VERDIEPING (nokhoogte: +/- 3,00m)
Betonnen tussenverdieping.
- Slaapkamer 4: (4,40m x 3,91m = 17,20m²) – vloer afgewerkt in OSB-plaat – speelse kamer met veluxraam.
- Zolderruimte: bergzolders – geïsoleerd dak – veluxraam met verduisteringsgordijn – een gedeelte van de zolder kan gemakkelijk als een extra kamer worden ingericht, terwijl nog een stuk bergzolder ter beschikking blijft.

KELDER
- De woning is voor 70m² onderkelderd (betonvloer, toegankelijk via trap in de woning), verder is kruipkelder.
- In de kelder bevindt zich de c.v.-ketel op stookolie met boiler – bovengrondse stookolietank.

GARAGE
- 7,34m x 5,89m (binnenmaten) = 43,23m² - betonvloer – vrijstaand garage-gebouw in metselwerk (met binnen- en buitenmuur) en een schilddak in gebakken dakpannen - 2 wentelpoorten, waarvan één elektrisch wordt bediend – raam op de zijgevel – smeerput – stroom en verlichting aanwezig – nokhoogte 4,89m.
- De bestrating is zorgvuldig aangelegd in klinkers, en goed onderhouden – men kan gemakkelijk parkeren op eigen perceel – een hekwerk sluit de oprijlaan af.

TUIN
- De tuin is een wereld op zich! Vanaf de keuken is een schuifraam naar terras en tuin – vanuit de hal net naast de keuken is een toegangsdeur – achter de woning is gazon aangelegd, met lage beplanting tegen de perceelsgrenzen – het perceel loopt in een L-vorm naar links, richting de Vrietselbeek, waar 2 hagen de scheiding vormen – enkele traptreden geven toegang tot de bedding van de beek - in de tuin staat een prieel, op een plek met volledige privacy, waar de zon de hele middag en avond terecht kan.
- De diverse fruitbomen zorgen voor een aparte sfeer: in het voorjaar komen er kleurrijke bloesems ; in zomertijd zorgen de vruchten voor een boeiende tijd van het jaar in de tuin. Kerselaren, peren en pruimen zijn maar enkele van de bomen die de tuin te bieden heeft.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen. Show all Show less

Financial details

Price
€ 395.000
VAT regime
No

Services

Build Year
1994
Availability
On contract
Number of bedrooms
4
Livable surface
247 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Fuel oil
Type of glazing
Double glass
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of facades
4
Frontage width
13 m
Number of floors
1
Number of parking places (outdoor)
6
Total surface (m²)
1518 m²
Ground depth (m)
51 m
Terrain width at the roadside (m)
19 m
Balcony
No
Specific primary energy consumption
276 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20191122-0002221273-RES-1
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: Flooding Possible flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Preemption right
No
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/12/2019 04:09
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Lanklaar ?
Receive an email as soon as there's a new property available!