LOADING...

Residence for sale in Dilsen-Stokkem (RAP58276) Online

€ 102.000
Get address Noteborn 73
3650 Dilsen-Stokkem
Map
Immovlan reference: RAP58276
Seller's reference: 4157114

Bedroom(s)
3
Livable Surface
164 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In Dilsen-Stokkem, de landelijke stad met veel verrassend mogelijkheden vinden we deze op te knappe woning. Op de Noteborn houden we even halt ter hoogte van huisnummer 73. Deze karaktervolle, te renoveren rijwoning bevindt zich in een gezellige wijk van de gemeente Dilsen-Stokkem.De kilometerslange fiets- en wandelwegen, de vele natuurgebieden, de diverse bezienswaardigheden, Dilsen-Stokkem heeft het allemaal en zorgen ervoor dat je je nooit verveelt.

Ben je een handige Harry en op zoek naar een woning waar je nog volledig jouw eigen toets aan kunt geven, dan is deze woning zeker iets voor jou! Het pand werd opgetrokken tussen 1967. Er werden in 1996 nieuwe pvc-ramen met dubbele beglazing In 2010 werden 18cm minerale woldekens geplaatst op de zoldervloer van het hoofdgebouw. Voor het overige heeft u als nieuwe eigenaar volledig carte blanche.

De woning kent een bruto bewoonbare oppervlakte van 100 vierkante meter, verdeeld over de twee verschillende bouwlagen. Verder is de gunstig georiënteerde tuin dé plaats bij uitstek om heerlijk te genieten met familie of vrienden?

Deze wordt verkocht met een biedings systeem en zonder opschortende voorwaarde. De koper of kopers moeten dus al zeker zijn van een lening en zijn verplicht tot aankoop na aanvaarding van hun bod. Wanneer een bod is uitgebracht heeft men 5 dagen om tegen te bieden en men kan bieden vanaf 22 september.

De woning bestaat gelijkvloers uit: hal, apart toilet, living, eetplaats en keuken. Op de verdieping bevinden zich de overloop, een badkamer en 3 slaapkamers.De geïsoleerde zolder loopt over de volledige woning.Er is een voortuin, een kleine koer achter de woning en een achtertuin. Garage en tuinberging.

Diepte van het perceel ca. 32,30m en een gemiddelde breedte van ca.6,2 m. Er bevindt zich een kleine kelder onder de woning met een oppervlakte van ca. 14, 00m². De zolder loopt boven de volledige 1e verdieping.

Vergunning uitgereikt/Woongebied/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht/Geen verkavelingsvergunning.

Bel Tel 089.20.89.89 voor meer uitleg of spring binnen op kantoor.

Show all Show less

Financial details

Price
€ 102.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
1967
Number of bedrooms
3
Livable surface
164 m²
Furnished
No
Garage
No
Frontage width
6 m
Terrace
No
Total surface (m²)
195 m²
Specific primary energy consumption
565 kWh/m²/year
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/09/2020 10:24
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Dilsen-Stokkem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!