LOADING...

Residence for sale in Maasmechelen (RAS05849) Online

€ 209.000
Get address
3630 Maasmechelen
Immovlan reference: RAS05849
Seller's reference: 4307344

Bedroom(s)
5
Livable Surface
180 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

WONING n°3 MET 3 OF 5 SLAAPKAMERS.

Deze half open bebouwing is uiterst centraal gelegen te Maasmechelen en ligt op een perceel van 4a02ca. 
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 180m². 

INDELING: 
* Gelijkvloers: inkomhal met trap naar verdieping, apart toilet, leefruimte met schuifraam naar tuin, keukenruimte, berging.
* Verdieping +01: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet.
* Zolderverdieping +02: open ruimte, aparte CV- technische ruimte. 

Mogelijkheid om de zolderverdieping in te richten (optioneel) en hier 2 bijkomende slaapkamers te voorzien.
---

Als koper heeft u de keuze om de woning aan te kopen in CASCO-staat (ruwbouw-winddicht), CASCO+ staat (afgewerkt t/m chapewerken) of AFGEWERKT (incl. binneninrichting zoals keuken, vloeren en badkamer).

De geadverteerde prijs is voor de woning in CASCO (ruwbouw-winddichte) staat. Contacteer ons voor de prijzen in CASCO+ of afgewerkte staat.

Optie 1: CASCO (ruwbouwwinddicht):
Heb je de aanleg van de technieken het liefst zelf in handen? Kies je liefst zelf waar en hoe welke aansluitingen geplaatst worden en voer je dit liefst zelf uit of laat je dit graag uitvoeren door zelf gekozen onderaannemers? Dat kan! Je kan dan opteren om de woning CASCO = ruwwbouw winddicht aan te kopen. Zo heb je alle vrijheid die je maar wenst. 

Optie 2: CASCO+ (afgewerkt t/m chapewerken): 
Bepaal je de afwerking liever helemaal zelf, maar is de aanleg van de technieken iets dat je graag uitvoerd ziet? Dan kun je kiezen voor een casco+ woning. Jouw huis wordt dan gewoon opgeleverd inclusief technische installatie, elektra, het leidingwerk, chape en pleisterwerken. Maar je zorgt zelf voor de binnenafwerking zoals vloeren, binnendeuren, badkamer en keuken. Dat geeft je optimale vrijheid om jouw woning precies de uitstraling en inrichting te geven die jij verkiest. 

Optie 3: AFGEWERKT (incl. binnenafwerking): 
Verkies je om sleutel-op-de-deur te kopen en zelf je keuken, badkamer en vloeren te kiezen? Ook deze mogelijk bestaat. In dit geval zijn zowel de keuken als de badkamer ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. Je hebt inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt je over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op jouw woonwensen.
---

PRIJZEN:
Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn EXCL. BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten en kosten nutsvoorzieningen.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info:  Tel +32 (0)89 86 18 88 of Contact

(De afgebeelde 3D renders zijn slechts indicatief en kunnen bijgevolg niet als bindend worden beschouwd). Show all Show less

Financial details

Price
€ 209.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2021
Number of bedrooms
5
Livable surface
180 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of facades
3
Terrace
No
Total surface (m²)
402 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 12/04/2021 06:00
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Maasmechelen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!