LOADING...

Residence for sale in Geetbets (RAK16223) Online

€ 300.000
Get address Oppenstraat 2A
3450 Geetbets
Map
Immovlan reference: RAK16223
Seller's reference: 1924616

Bedroom(s)
3
Livable Surface
119 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gelegen in een rustige straat, op een steenworp afstand van het centrum van Rummen, vinden we deze energiezuinige nieuwbouwwoning terug op een perceel van 4a 31ca.Een basisschool, bankkantoor en een frituur zijn op wandelafstand gelegen. Een supermarkt is op 2km te vinden.De oprit van de E314, met een snelle verbinding richting Hasselt, Leuven en Brussel is binnen amper 15 autominuten te bereiken.De woning wordt gebouwd met zeer kwalitatieve materialen met het oog op energiezuinigheid. Dit vertaalt zich ook in een E-peil Er worden 16 zonnepanelen geplaatst, vloerverwarming gebeurd dmv een warmtepomp en de regenwaterput van 10.000L kan aangesloten worden op het toilet, buitenkranen en wasmachine.Hier werd ook gekozen voor ventilatiesysteem type D.In het lastenboek zijn ruime budgetten voorzien voor het kiezen van vloeren, keuken en badkamer.Betreden doen we de woning via de inkomhal voorzien van gastentoilet. Hierna vinden we de leefruimte met aansluitende eetkamer. Er werd gekozen voor een open keuken met mogelijkheid voor een eiland. Achter de keuken is een handige berging.In de volledige woning zijn grote ramen voorzien die voor veel lichtinval zorgen. De tuin kan bereikt worden via de achterdeur in de keuken of via het schuifraam in de eetkamer.Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers, een technische ruimte, een apart toilet en de badkamer. In de badkamer is er ruimte voorzien voor het plaatsen van een dubbele lavabo, douche en ligbad.De verkoopprijs betreft een volledig afgewerkte woning volgens lastenboek inclusief beklinkerd terras en inrit en ingezaaid gazon.Betaling dient pas te gebeuren bij de akte!Verkoopprijs is wel exclusief btw, registratierechten, notariskosten en aansluitingskosten nutsvoorzieningen.Mail ons of maak een vrijblijvende afspraak en wij bezorgen u graag het lastenboek en bijhorende plannen.Pluspunten:- centrale ligging- volledig afgewerkt- energiezuinig-  zeer goede prijs/kwaliteit Show all Show less

Financial details

Price
€ 300.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
3
Surface bedroom 1
14 m²
Surface bedroom 2
10 m²
Surface bedroom 3
10 m²
Livable surface
119 m²
Surface of living-room
21 m²
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Surface kitchen (m²)
10 m²
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of glazing
Triple glass
Number of facades
3
Frontage width
7 m
Total surface (m²)
431 m²
Buildable surface (m²)
119 m²
Ground depth (m)
45 m
Terrain width at the roadside (m)
11 m
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/11/2019 10:44
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Geetbets ?
Receive an email as soon as there's a new property available!