LOADING...

Residence for sale in Willebroek (RAP54522) Option

€ 312.000
Get address Bezelaervelden
2830 Willebroek
Map
Immovlan reference: RAP54522
Seller's reference: 4136951

Bedroom(s)
3
Livable Surface
159 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Welkom thuis op het Bezelaerhof, start fase twee! Kom thuis in deze trendy wijk gelegen in een doodlopende straat te Blaasveld city! Binnenkort bouwt RDS construct 12 betaalbare energiezuinige woningen in 4 verschillende voorgevel stijl, kleur en afwerking. Deze diversiteit van stijlen zorgt voor een aangename look en feel. Hier kom je thuis en woon je graag. lot A5 behoort tot type 2, deze woning is voorzien van een inpandige garage. De prijs van deze nieuwbouwwoning is 366630 €. BTW en registratierechten inbegrepen (excl kosten zoals notariskosten). Alle woningen hebben een functionele indeling en voorzien op het gelijkvloers van inkomhal, apart toilet, keuken, leefruimte en eetruimte, op de eerste verdieping treft je drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. We voorzien mooie budgetten voor een kwalitatieve binnenafwerking volgens jouw smaak en wensen. De zonnepanelen op je dak zorgen voor een maandelijks lagere energiefactuur. Tevens 50% korting op de roerende voorheffing gedurende 5 jaar. Centraal tussen de A12 en de E19 schittert dit dorpje door zijn gezelligheid en levendigheid met alle voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden voor onze drukke levens. Stop nog snel even in de buurtwinkel voor wat lekkers, of haal een heerlijk verse maaltijd bij de beenhouwer of broodjesbar om de hoek. Tijd voor rust en ontspanning na een drukke dag? Nestel je op je zonnige terras van je onderhoudsvriendelijke BEN-woning Of ontdek al het natuurschoon dat Blaasveld rijk is en haal al fietsend of wandelend een frisse neus langs de vele wandel- en jaagpaden in natuurpark het Broek, kasteelpark Bel-Air,… Of laat je zorgen waaien aan de kaaien van het Kanaal of de Rupel en beleef de rust van het water in Klein Willebroek en de Hazewinkel. Show all Show less

Financial details

Price
€ 312.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2020
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Livable surface
159 m²
Furnished
No
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of glazing
Double glass
Number of facades
3
Terrace
Yes
Total surface (m²)
228 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 28/10/2020 02:03
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Willebroek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!