LOADING...

Residence for sale in Mechelen (RAL15112) Online

€ 446.900
Get address Kapellebaan
2800 Mechelen
Map
Immovlan reference: RAL15112
Seller's reference: 16317

Bedroom(s)
3

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Residentiële verkaveling nabij het centrum van Leest. Goede verbindingen via E19, A12,... Deze nieuw te bouwen woning gelegen op een terrein van 794m²wordt, in overleg, naar uw wensen gebouwd. Kiest u voor modern, landelijk, klassiek alles is mogelijk. Ook over de indeling en afwerking van de woning kan u zelf beslissen. De woning heeft een breedte van 14m aan de straatzijde een diepte van 52m. Op het perceel kan ook een woning met een gevelbreedte van 9m en een diepte van 15m gebouwd worden. Alles wordt gebouwd volgens de laatste EPB-eisen. Je bouwt een thuis met performante akoestische en isolerende eigenschappen. Het huis zal energiezuinig zijn, waardoor je geld kan uitsparen op de energiefactuur. De getoonde afbeeldingen zijn illustratief. Op de constructie moet 21% btw betaald worden en op de grondprijs 10% registratierecht. Alle oppervlaktes meegedeeld in onze advertentie zijn indicatief.

Financial details

Price
€ 446.900
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Furnished
No
Garage
No
Type of heating
Not specified
Elevator
No
Number of facades
3
Ground depth (m)
52 m
Certification - Electrical installation
Not applicable
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 09/03/2020 01:21
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Mechelen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!