LOADING...

Residence for sale in Duffel (RAP48731) Online

€ 195.000
Get address Gemeentestraat 7
2570 Duffel
Map
Immovlan reference: RAP48731
Seller's reference: 2271619

Bedroom(s)
3
Livable Surface
144 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Steekt u graag de handen uit de mouwen en zoekt u een pand dat u helemaal kunt inrichten naar eigen smaak? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u: deze woning met 2 à 3 slaapkamers heeft veel mogelijkheden en is gelegen vlak bij het Muggenbergpark. De rivier Nete, waarlangs talloze wandel- en fietsroutes zijn, ligt op nog geen 50 m van de woning. Winkels, scholen, openbaar vervoer en horeca zijn vlakbij en u vindt zelfs een treinstation op 5 minuten fietsen van de woning. U komt binnen via de inkomhal die uitkomt in de leefruimte. Aansluitend ligt de keuken met zicht op de buitenruimte en als u nog wat verder loopt, komt u in de badkamer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de garage, wat heel gemakkelijk is als u met een auto vol boodschappen thuiskomt. U kan de garage binnenrijden via de achterliggende straat. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer van 16 m2. Langs de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier krijgt u een tweede slaapkamer en een extra kamer die als berging of derde slaapkamer afgewerkt kan worden. De woning heeft een bekuipte kelder van ca. 16 m2 en gas is reeds aanwezig. Het aangrenzend huis staat momenteel ook te koop, wat het pand ook interessant maakt voor projectontwikkeling op deze toplocatie. Meer info of bezoek? Kijk op www.est8.be of bel Tel 03 344 88 88.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 195.000
Cadastral income
€ 336
VAT regime
No

Services

State of the property
To be renovated
Number of bedrooms
3
Livable surface
144 m²
Cellar
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Number of facades
2
Number of floors
2
Total surface (m²)
124 m²
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
1224 kWh/m²/year
Validity date EPC/PEB
26/05/2030
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/10/2020 10:26
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Duffel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!