LOADING...

Residence for sale in Geel (RAK38982) Online

€ 410.000
Get address Vleeshouwer 50
2440 Geel
Map
Immovlan reference: RAK38982
Seller's reference: K1648

Bedroom(s)
3
Garage
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gelegen in een rustige straat nabij het station en het centrum met al haar voorzieningen. Grotendeels gerenoveerde woning op een riant perceel van 21 are 94 ca met aan de achterzijde een ontsluiting op een doodlopende straat genaamd Pelserij waardoor het tuingedeelte afsplitsbaar is als bouwperceel van de bestaande woning. De woning heeft een ideale ligging tussen eenderzijds het centrum en anderzijds op wandelafstand groen en landerijen. Als indeling heeft men een inkomhal met trap naar de bovenverdieping, een ruime woonkamer opgedeeld in een afsluitbare voorkamer momenteel in gebruik zijnde als fitnessruimte en anderzijds een mooie eethoek die aansluit op de tuinkamer met zicht op de achtertuin en het terras. Verder zijn er de ingerichte keuken, de badkamer met ligbad met douchewand en badmeubel, het aparte toilet en de wasplaats. De woning heeft ook een droge voorraadkelder. Boven beschikt de woning over een nachthal met rechtstreekse lichtinval, 2 grote slaapkamers, 1 kinderkamer en een bergruimte. Via een trapluik is er toegang tot de zolder waar men nog extra bergruimte geniet. Buiten heeft men een aangelegd perceel met klinkerverharding naar de dubbele garage voorzien van automatische poorten, een mooi terras met naastliggend tuinhuis en volière en mooi zicht biedend op de achtertuin. De woning is voorzien van pvc en aluminium ramen met dubbele beglazing , voorzien van rolluiken gelijkvloers en aan de straatzijde boven, een recent vernieuwd dak op de achterbouw en heeft een elektriciteitsinrichting die grotendeels vernieuwd werd. EPC-score: 330 kWh/m².Show all Show less

Financial details

Price
€ 410.000
VAT regime
No

Services

Build Year
1964
Number of bedrooms
3
Garage
Yes
Number of garages
2
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Fuel oil
Type of glazing
Double glass
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
No
Access for disabled
No
Number of facades
4
Number of floors
2
Total surface (m²)
2194 m²
Balcony
No
Specific primary energy consumption
330 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20191119-0002218749-RES-1
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Preemption right
No
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/01/2020 04:51
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Geel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!