LOADING...

Residence for sale in Sint-Katherina-Lombeek (RAL83169) Online

€ 350.000
Get address Kerkstraat 31 A
1742 Sint-Katherina-Lombeek
Map
Immovlan reference: RAL83169
Seller's reference: 0919999

Bedroom(s)
2
Livable Surface
120 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
13 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

De droom om te wonen in een architecturaal meesterwerk, pal in het centrum van Loemek wordt werkelijkheid! 

De woning is verdeelt over 3 etages, op de gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal, met ook ruimte die dienst doet als fietsenberging. De grote slaapkamer met aanpalende badkamer en gescheiden toilet vinden we ook terug op deze verdieping.  Op de eerste verdieping vinden we dan de tweede slaapkamer. We wandelen verder door de gang en komen uit in de prachtig uitgeruste keuken en eetkamer. Let vooral op de raampartij die zorgt voor een geweldige inval van natuurlijk licht. 
Op de bovenste etage vinden we dan de ontspannings-/leefruimte met een geweldig terras dat uitzicht biedt over de hele gemeente. Genieten! Door de aanwezigheid van de vide, is er een constante interactie tussen leefruimte en keuken/eetplaats! 

Elke woning is voorzien van een afwerking die volledig naar eigen smaak is te kiezen! Door de keuze van de architect kom je terecht in een woning die opgetrokken is uit duurzame en kwalitatieve materialen, met een unieke uitstraling. 

Een ligging die ervoor zorgt dat je overal te voet of per fiets naartoe kan: scholen, winkels, openbaar vervoer, oprit van de autosnelweg... Alles ligt op een steenworp van uw voordeur. De kerkstraat zal in 2020 ook volledig worden heraangelegd, waardoor je in een volledige nieuwe omgeving terecht komt met daarbovenop zeer rustige buren in het woonzorgcentrum Kapelleveld! 

U wenst meer te weten ? Een vrijblijvende presentatie op maat ? Geef ons een seintje ! Ons team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en begeleiden. 
Tel 02 582 17 35 - Contact  Show all Show less

Financial details

Price
€ 350.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
2
Livable surface
120 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Floor heating
Yes
Elevator
No
Access for disabled
No
Orientation of the front facade
South-east
Number of floors
3
Terrace
Yes
Surface terrace
13 m²
Total surface (m²)
52 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 19/05/2020 06:45
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Sint-Katherina-Lombeek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!