LOADING...

Residence for sale in Asse (RAP58261) Online

€ 1.500.000
Get address Bremveld 3
1730 Asse
Map
Immovlan reference: RAP58261
Seller's reference: 4160829

Bedroom(s)
4
Livable Surface
420 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Riante kwaliteitsvolle villa (bouwjaar 2013) met een zeer strategische ligging in de Brusselse rand. De woning geniet van een zeer vlotte bereikbaarheid en bevindt zich tevens in een hoogresidentiële woonwijk te Zellik. Alle materialen werden zorgvuldig uitgekozen en nergens werd er bespaard op kwaliteit en duurzaamheid. De woning omvat op het gelijkvloers: een imposante inkomhal met afzonderlijk toilet en vestiaire, een leef/eetgedeelte, een hyper-geïnstalleerde keuken, een wasplaats met trap naar kelder, een garage en diverse volledig afgewerkte terrassen waardoor men op elk ogenblik van de dag de zon kan genieten. De eerste verdieping omvat een nachthal, 3 ruime slaapkamers (met elk hun eigen terras), een dressing, een afzonderlijk toilet en een ruime badkamer. De Zolderverdieping werd momenteel ingericht als fitnesruimte maar is zeer eenvoudig om te vormen naar een extra slaapkamer. De kelderverdieping werd tevens omgevormd tot zeer ruime garage/werkplaats. Deze is voorzien van natuurlijk licht en biedt plaats voor een zestal wagens. Bovendien werden er diverse machines geïnstalleerd om te werken aan de wagens. Extra troeven: | Woning werd voorzien van 38 zonnepanelen | Regenwaterput van 10.000l | Vloerverwarming (met koelfunctie) | Airconditioning | Zeer grote raampartijen waardoor men zeer veel natuurlijk licht geniet | Wenst u de ideale combinatie tussen modern en gezelligheid? Kom dan zeker eens langs en contacteer Laurens: Tel 0472/90.76.80 Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.500.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Currently leased
No
Build Year
2013
Availability
On contract
Number of bedrooms
4
Surface bedroom 1
20 m²
Surface bedroom 2
11 m²
Surface bedroom 3
11 m²
Livable surface
420 m²
Furnished
Yes
Surface of living-room
25 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Air conditioning
Yes
Alarm
Yes
Number of facades
4
Terrace
Yes
Total surface (m²)
1010 m²
Ground depth (m)
50 m
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 21/09/2020 10:07
We search on your behalf!
You search for Houses for sale in Asse ?
Receive an email as soon as there's a new property available!