LOADING...

Residence for rent in Izegem (RAP23229) Online

€ 775
Get address Jonkvrouwstraat 16 2.04
8870 Izegem
Map
Immovlan reference: RAP23229
Seller's reference: 2224398

Bedroom(s)
1
Garage
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

éénkamerige  assistentieflat met woonkamer open keuken en vestiare ,badkamer en 2 garages in ondergrondse verdieping .Er is een daghuurprijs van 25 euro voor het appartement  met mogelijkheid van bijhuren van 2 garages elk met een dagprijs van 2 euro , bovenop de huurprijs is er een dagvergoeding van 15,50 euro voor 1 persoon en 19,50 euro voor 2 personen .Voor deze dagvergoeding is er een 24/24 noodinterventiesysteem, organisatie medische ondersteuning, garantie crisis-en overbruggingszorg, verschillende administratieve diensten plus permanentie personeel en diensten woonassistent, burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, organisatie van sociale activiteiten , netwerking en buurtintergratie, Verbruik-en genotskosten van de algemene delen, onderhoud en herstellingen gemeenschappelijke ruimtes en voorrang opname in een van onze (samenwerkende) WZCaen vooral een warme thuis in alle comfort .U dient de leeftijd van 65 jaar bereikt te hebben .

Financial details

Price
€ 775
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Excellent
Number of bedrooms
1
Garage
Yes
Number of garages
2
Number of bathrooms
1
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 05/08/2020 11:10
We search on your behalf!
You search for Houses for rent in Izegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!