LOADING...

Residence for rent in Ardooie (RAK50205) Online

€ 750
Get address Beverensestraat 7
8850 Ardooie
Map
Immovlan reference: RAK50205
Seller's reference: 1977212

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Deze stijlvolle woning biedt u veel ruimte en mogelijkheden. Op het gelijkvloers bevindt zich de authentieke inkomhal met gastentoilet en aansluitend een polyvalente ruimte (bureel, praktijkruimte).De leefruimte is modern afgewerkt met duurzame materialen. Deze omvat een eetkamer en een salon met open haard en biedt zicht op de mooie ingesloten tuin. Plaats genoeg voor spelende kinderen!Ook de ruime keuken is gericht naar het terras en de tuin. In de kelder bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en heb je alweer heel veel bergruimte. Op het eerste verdiep zijn er 3 extra large slaapkamers voorzien van rolluiken en een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Op het tweede verdiep hebben we nog een omvangrijke zolder. Nood aan een afsluitbare garage? Deze kan eventueel ook aangeboden worden!Ben je op zoek naar een ruime woning in Ardooie met een gunstig E-peil op een goede ligging? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Financial details

Price
€ 750
Rent price periodicity
Monthly

Services

Number of bedrooms
3
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 03/12/2019 10:32
We search on your behalf!
You search for Houses for rent in Ardooie ?
Receive an email as soon as there's a new property available!