LOADING...

Residence for rent in Antwerp (RAP30603) Online

€ 1.250
Get address Hortensiastraat 2
2020 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAP30603
Seller's reference: 9224

Bedroom(s)
3
Livable Surface
183 m²
Garage
1
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gespatieerde bel-étage (160 m²) met 3 slaapkamers en 2 badkamers op een gunstige locatie in Antwerpen.

De woning is gelegen in een rustige buurt, maar kent desondanks een uitstekende mobiliteitsscore. Zo zijn meerdere bus- en tramhaltes op wandelafstand gelegen, alsook een treinstation op 2 kilometer afstand. Daarbij bestaat eveneens de mogelijkheid om gebruik te maken van het vélo-deelsysteem. U bereikt de A12 en andere in- en uitvalswegen in een mum van tijd. Verder is er een rijke keuze aan supermarkten en winkels in de nabije omgeving.

We betreden de woning via een inkom rechts van de garage. Langs een brede gang komen we vervolgens in een ruime vestiairehal (14 m²) terecht, waar het volume van de woning meteen in het oog springt dankzij de hoge plafonds.

Middels een brede, karaktervolle trap bereiken we de bovenverdiepingen. Op de eerste en tweede tussenverdieping situeren zich 2 aparte wc’s. De eerste etage biedt enerzijds ruimte aan een aparte keuken (13 m²) op tegel. Ze is voorzien van een kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven en vaatwasser. Anderzijds is er hier een gespatieerde leefruimte (36 m²) op een karaktervolle houten vloer gesitueerd, die van veel daglicht geniet dankzij de grote raampartijen. Aansluitend aan de woonkamer ligt er een open ruimte van 9 m², die de huidige bewoners als bureau gebruiken.

Op de bovenverdieping situeren zich de 3 slaapkamers van respectievelijk 7 m², 13 m² en 15 m². De masterbedroom beschikt over een aparte douchekamer (3 m²) met douche en lavabomeubel. De tweede badkamer (4 m²) is voorzien van een ligbad en lavabomeubel. Verder treffen we op deze etage nog een ruime inmaakkast (3 m²). Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be. Show all Show less

Financial details

Price
€ 1.250
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Normal
Number of bedrooms
3
Livable surface
183 m²
Furnished
No
Surface of living-room
36 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
2
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Elevator
No
Number of facades
2
Number of parking places (outdoor)
1
Specific primary energy consumption
400 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20110828-0000906541-00000001-2
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/08/2020 08:15
We search on your behalf!
You search for Houses for rent in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!