LOADING...

Penthouse for sale in Gijzegem (RAP92640) Online

From € 477.000
Get address Pachthofstraat 110 A2.1
9308 Gijzegem
Map
Immovlan reference: RAP92640
Seller's reference: 4186410

Bedroom(s)
3
Livable Surface
139 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
69 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Bent u op zoek naar een ruime en luxueus afgewerkte penthouse dat van alle comfort voorzien is? Dit is het perfecte appartement voor u! De woning is voorzien van alle luxe die u nodig heeft om uw dagdagelijkse bezigheden aangenaam en comfortabel te maken!Het penthouse bevindt zich op het 2de verdieping en is bereikbaar via de traphal of via de lift in het gebouw. De bovenste verdieping is de kers op de taart. Met een woonoppervlakte van 140 m² beschikt deze penthouse over een grote woonkamer, 3 slaapkamers, een ruimtelijke badkamer en open keuken. Iedere kamer werd luxueus ingericht met kwalitatieve materialen. De ruime, open keuken is volledig ingericht met duurzame materialen. Zo kunt u gebruik maken van de ingebouwde toestellen van Siemens, het kookvuur en de dampkamp van Novy en een erg ruim composiet werkblad. Ook in de badkamer vindt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. De brede, luxueuze inloopdouche is traploos bereikbaar. Daarnaast vindt u en dubbele lavabo en een stijlvol hangtoilet. De badkamer werd ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. Vanuit de woonkamer heeft u een traploze toegang tot het zuid-gerichte privé terras van 70 m². Het L E A F woonproject wordt omgeven door stijlvol ingerichte groendaken, wat het uitzicht van uw terras meteen een heel stuk aangenamer maakt! Het woonproject werd ontworpen met oog op een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl. Het E-peil van alle appartementen ligt bijzonder laag en de woonruimtes zijn dus erg energiezuinig. Bovendien installeerden we zonnepanelen op het dak om het gebouw van energie te voorzien. Het penthouse is dan ook uitgerust met 3-dubbel veiligheidsglas, wat het energieverbruik nog verder naar beneden haalt. De watervoorziening van wasmachines en toiletten wordt bevoorraad door een grote regenwatertank in de kelder. Dit penthouse voorziet u van een heleboel luxe en comfort, maar draagt tegelijkertijd bij aan een milieuvriendelijke levensstijl! Show all Show less

Financial details

Price From
€ 477.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Surface bedroom 1
15 m²
Surface bedroom 2
10 m²
Surface bedroom 3
8 m²
Livable surface
139 m²
Furnished
No
Surface of living-room
50 m²
Cellar
Yes
Garage
No
Kitchen equipment
Super equipped
Surface kitchen (m²)
12 m²
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Orientation of the front facade
South-west
Terrace
Yes
Surface terrace
69 m²
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 27/11/2020 05:16
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Gijzegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!