LOADING...

Penthouse for sale in Heusden-Zolder (RAK93743) Online

From € 269.000
Get address Guido Gezellelaan 25
3550 Heusden-Zolder
Map
Immovlan reference: RAK93743
Seller's reference: 3953943

Bedroom(s)
3
Livable Surface
113 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
36 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

RESIDENTIE GEZELLEPARK is gelegen in het gezellige centrum van Heusden-Zolder. Deze residentie bestaat uit 3 gebouwen met in totaal 17 appartementen die een harmonieus geheel vormen rond de prachtige binnentuin.

Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur met veel aandacht voor kwaliteitsvol wonen met veel licht en lucht. De appartementen worden stuk voor stuk individueel en volgens de wensen van de koper afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

De oppervlaktes van de appartementen variëren van 76 m² tot 112 m². Ieder appartement beschikt over een privatief terras, ondergrondse autostaanplaats en afsluitbare kelderberging.

BESCHRIJVING APPARTEMENT C10:
Dit appartement bevindt zich in blok C en heeft een bewoonbare oppervlakte van 112,50m² en een terras van 36m². Het appartement is gelegen de tweede verdieping en beschikt over 3 slaapkamers.

RESIDENTIE GEZELLEPARK is niet enkel een prachtig complex om in te wonen, zo werd er ook aandacht besteed aan energiezuinigheid en wordt er een E-peil van maximum 40 nagestreefd.  

RESIDENTIE GEZELLEPARK bevindt zich middenin het centrum van Heusden. Op deze locatie kan u alle voorzieningen op wandelafstand terugvinden. Er is een goede verbinding naar de verschillende autosnelwegen en het openbaar vervoer. Heusden-Zolder heeft veel te bieden op cultureel vlak maar is ook een trekpleister voor de sport- en natuurliefhebbers, die o.a. terecht kunnen op de mijnsite en -terril, het circuit van Zolder en het Domein Bovy.

Prijzen vanaf €187.500,00 exclusief btw en registratie!

Show all Show less

Financial details

Price From
€ 269.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Livable surface
113 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Floor of appartment
2
Terrace
Yes
Surface terrace
36 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/01/2020 09:15
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Heusden-Zolder ?
Receive an email as soon as there's a new property available!