LOADING...

Penthouse for sale in Herentals (RAJ60168) Sold

From € 246.000
Get address Sint-Jobsstraat 212 2.1
2200 Herentals
Map
Immovlan reference: RAJ60168
Seller's reference: 3779957

Bedroom(s)
2
Livable Surface
94 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
16 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Energiezuinige residentie met een strakke hedendaagse vormgeving, van 5 appartementen met elk een mooi terras gericht op het zuiden, carports en kelderbergingen. Veel aandacht voor energiezuinigheid E<20, dmv. warmtepomp, ventilatie type D, zonnepanelen, zonneboiler, vloerverwarming = lage kost per maand + vrijstelling onroenende voorheffing de eerste 5 jaar! Gelegen op een groene locatie, aan het centrum van Herentals, vlotte bereikbaarheid en goede ontsluiting. Een ruime kelderberging is inbegrepen in de prijs, een carport is apart aan te kopen. Volledige inspraak in de afwerking op basis van ruime budgetten!

Deze nieuwbouwresidentie met 5 appartementen en een architectenbureau (Inarto), biedt een hedendaagse uitstraling, voorzien van alle comfort en luxe van modern/energiezuinig wonen. Veel aandacht werd geschonken aan energiezuinigheid en een logische indeling van de appartement om optimaal te kunnen genieten van de ruimte. Mooie lichtinval door de vele grote raampartijen en de orientatie op het zuiden. Dankzij de volledige afwerking naar keuze op basis van ruime budgetten, maakt u van deze appartementen een echte thuis. De residentie voorziet in totaal 4 appartementen met 2 slaapkamers, 1 appartementen met 1 slaapkamer. Elk appartement scoort onder E-peil 20 dankzij de collectieve warmtepomp, aangestuurd met zonnepanelen, zonneboiler = zeer lage energiekost per maand van begroot +- € 15/maand per appartement EN 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing!

Verder zijn er 5 carports (vrij te kiezen, apart aan te kopen) en een ruime fietsenberging voorzien. De kelderbergingen zijn inbegrepen in de prijs per appartement.

Info en verkoop:

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plans van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via Tel 014/70.51.58

Show all Show less

Financial details

Price From
€ 246.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2019
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
13 m²
Surface bedroom 2
8 m²
Livable surface
94 m²
Furnished
No
Surface of living-room
25 m²
Cellar
Yes
Garage
No
Surface kitchen (m²)
8 m²
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Number of floors
2
Terrace
Yes
Surface terrace
16 m²
Sewer Connection
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 16/10/2019 07:00
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Herentals ?
Receive an email as soon as there's a new property available!